GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Dinamo ostaje bez Ademija

Dinamo ostaje bez Ademija
PROBLEMI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 21.02.2022 / 16:44
Autor: SEEbiz / Sportske novosti
ZAGREB - Arijan Ademi bio je najveća žrtva dvoboja s Lokomotivom. Ušao je s klupe na poluvremenu, jer Željko Kopić je vidio da stvari ne idu u pravom smjeru, nije uspio Ademija potpuno odmoriti.

I već nakon 10-ak minuta morao je iz igre, jer je stradao u sudaru sa suigračem Josipom Mišićem. To je jedna od onih večeri, kad ništa ne ide kako treba, tada se događaju i ovakve bizarne ozljede.

Ademi je ponedjeljak proveo na pretragama i snimanjima, do pisanja ovog teksta nismo imali informaciju koliko je ozljeda mišića ozbiljna, međutim, prema ljutitoj Ademijevoj reakciji i prvim prognozama nakon utakmice jasno je da nitko ne misli da je bezazlena. Ademija neće biti protiv Seville, vrlo je izvjesno da ga nećemo vidjeti niti protiv Osijeka, u derbiju u Gradskom vrtu, uz nadu da ta stanka ipak neće biti puno dulja.

Protiv Seville neće igrati niti Luka Ivanušec. Za njega je ovaj tjedan važan, oporavi li se od problema s trbušnim mišićem, mogao bi biti na raspolaganju za Osijek, što bi za Modre sigurno bila sjajna vijest, vidjeli smo i u Sevilli i protiv Lokomotive koliko nedostaje njegov učinak.

Dino Perić i Komnen Andrić nisu još spremni, propustit će obojica i Sevillu, osim ako Kopić procijeni da se s Andrićem isplati riskirati, a upitan je i dalje Kevin Theophile-Catherine, koji bi možda i mogao biti spreman za četvrtak, ali je moguće da će ga Kopić poštedjeti za utakmicu u Gradskom vrtu. Dosta problema, nije lako Dinamovu treneru, no, to je prilika i da neki drugi igrači dobiju više prilika.

Tagovi: Arijan Ademi, Dinamo, Luka Ivanušec, Sevilla
PROČITAJ I OVO
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
IZNENAĐENJE
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
BEOGRAD - Nakon razlaza Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića glavno pitanje je bilo tko će biti novi trener u stožeru srpskog igrača.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE