GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Dinamo - Gorica 28. travnja, Hajduk - Dinamo 5. svibnja

Dinamo - Gorica 28. travnja, Hajduk - Dinamo 5. svibnja
ZAOSTALE UTAKMICE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 16.04.2021 / 13:41
Autor: SEEbiz / H

ZAGREB - Zaostali dvoboj 22. kola HT Prve lige između nogometaša Hajduka i Dinama bit će odigran na Poljudu u srijedu, 5. svibnja, a Dinamo će u polufinalu Kupa ugostiti Goricu tjedan dana prije, 28. travnja, na Maksimiru.

Termini tih dvoboja određeni su nakon što je Dinamo porazom 2-1 na gostovanju kod Villarreala završio svoj put u četvrtfinalu Europske lige.

Vodeću momčad hrvatskog prvenstva u sljedećih mjesec dana očekuje doista naporan raspored, gdje će igrati utakmicu gotovo svaki treći dan.

Naime, Dinamo će u nedjelju 18. travnja na Maksimiru ugostiti Istru 1961 u 29. kolu domaćeg prvenstva, a tri dana poslije, 21. travnja, će gostovati kod Osijeka u Gradskom vrtu, u derbiju između dvije vodeće momčadi Prve HNL.

"Modri" će 25. travnja u najvećem hrvatskom derbiju biti domaćini Hajduku na Maksimiru, a tri dana poslije se na istom terenu s Goricom boriti za plasman u finale Kupa. Za vikend 1. svibnja Dinamu slijedi prvenstveni dvoboj sa Slaven Belupom u Koprivnici, u srijedu, 5. svibnja, zaostali derbi 22. kola na Poljudu, a četiri dana poslije još jedno teško gostovanje kod Rijeke na Rujevici.

Još dva prvenstvena kola bit će odigrana u tjednu nakon toga, a u njima će Dinamo ugostiti Varaždin i gostovati kod Gorice, Uspiju li se probiti do finala Kupa, "modre" 19. svibnja čeka obračun s Istrom 1961 za Rabuzinovo 'Sunce', a potom i posljednje prvenstveno kolo (22. ili 23. svibnja) u kojem će na Maksimiru gostovati Šibenik.

Tagovi: Dinamo, Gorica, Hajduk, Hrvatska nogometna liga
PROČITAJ I OVO
Carlos Tevez završio u bolnici
PROBLEMI
Carlos Tevez završio u bolnici
BUENOS AIRES - Bivši argentinski nogometaš i sadašnji trener argentinskog kluba Independiente Carlos Tevez primljen je u utorak u bolnicu zbog jakih bolova u prsima.
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MEDIJI
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MADRID - Luka Modrić ugovor s madridskim Realom ima do srpnja i još se ne zna u kojem klubu će 38-godišnji veznjak igrati sljedeće sezone. Marca, madridski list blizak Realu, tvrdi da Modrić ne želi promijeniti klub.
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
NBA PLAYOFF
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
LOS ANGELES - Dallas Mavericksi pobijedili su Clipperse 96-93 u drugoj utakmici doigravanja NBA lige u Los Angelesu, izjednačivši u seriji prvog kola na 1-1.
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
PREGOVORI
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
ZAGREB - Komentirajući pregovore sa SDP-om, predsjednik Domovinskog pokreta Ivan Penava kazao je kako su bili konstruktivni.
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
TRENERI
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
MUNCHEN - Izbornik Austrije Ralf Rangnick glavni je kandidat da preuzme vodstvo Bayern Münchena od ljeta nadalje umjesto Thomasa Tuchela, prema njemačkim medijskim izvješćima u utorak.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE