GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Dinamo finalizirao posudbu Godoya

Dinamo finalizirao posudbu Godoya
POTEZI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 09.02.2020 / 12:10
Autor: SEEbiz / tportal
ZAGREB - Baš kao što je Dinamov sportski direktor Zoran Mamić početkom tjedna najavio kako je Dinamo pred realizacijom transfera Argentinca Matiasa Godoya, sada je taj posao i finaliziran.

Priča oko dolaska mladog, 18-godišnjeg Matiasa Godoya trajala je neko vrijeme, a argentinski mediji prenose kako je posao napokon i finaliziran. Godoy je krilni igrač rođen 2002. godine te je igrao za Atletico Rafaelu, argentinskog drugoligaša, a do danas se može pohvaliti s dva naslova u reprezentacijama mlađih uzrasnih kategorija 'gaučosa'. Naime, kao član U-15 i U-17 reprezentacija Argentine u dva je navrata osvajao Južnoamerički kup.

Talentirani igrač dolazi na šestomjesečnu posudbu za koju će Dinamo platiti 300.000 eura, a na kraju sezone imat će priliku otkupiti ga za milijun i pol eura.

Ako se to dogodi, argentinski će klub imati i postotak od buduće prodaje ovog nogometaša, koji bi mogao biti još jedna 'zlatna koka' zagrebačkog kluba. Godoy je veliki talent i predviđaju mu veliku karijer, a u Dinamu će sasvim sigurno imati priliku za razvoj.

Osim njega, Dinamo dovodi i Lirima Kastratija, 21-godišnjeg kosovskog reprezentativca, po procjenama mnogih, najbržeg igrača HT prve lige.

Doduše, Kastratijev dolazak dogodit će se tek na ljeto, a do tada će i dalje biti igrač Lokomotive.

Tagovi: Dinamo, Matias Godoy, Zoran Mamić, Lirim Kastrati
PROČITAJ I OVO
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
KOEFICIJENTI
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
ZAGREB - Nakon odigranih uzvratnih četvrtfinalnih utakmica nogometne Europske lige i Konferencijske lige postalo je i definitivno poznato da će iduće sezone u Ligi prvaka talijanski nogomet imati pet svojih predstavnika.
Vujošević: Vučič želi da uništi Partizan
SASVIM OTVORENO
Vujošević: Vučič želi da uništi Partizan
BEOGRAD - Proslavljeni trener Duško Vujošević u "360 stepeni" na N1 govorio je o navijačima, Partizanu i "ratu" sa Aleksandrom Vučićem.
Livaković obranio dva penala, ali...
DRAMA
Livaković obranio dva penala, ali...
ISTANBUL - Dominik Livaković je heroj Fenerbahčea iako je njegov klub dramatično ispao od Olmypiacosa u četvrtfinalu Konferencijske lige.
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
KOŠARKA
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
RIO DE JANEIRO - Aleksandar Petrović, 65-godišnji nekadašnji izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije, ponovno je preuzeo Brazil, službeno je objavio tamošnji košarkaši savez na svojim internetskim stranicama.
Budimir će biti spreman za EURO
DOBRE VIJESTI
Budimir će biti spreman za EURO
PAMPLONA - Hrvatski nogometni reprezentativac Ante Budimir napustio je u srijedu bolnicu u Pamploni, gdje je proveo dvije noći nakon što mu je u ponedjeljak navečer slomljeno nekoliko rebara tijekom utakmice s Valencijom, izvijestio je u četvrtak njegov klub Osasuna, dodavši da bi trebao biti spreman za EURO u lipnju.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE