GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Dinamo dovodi veliko pojačanje iz Serie A

Dinamo dovodi veliko pojačanje iz Serie A
POJAČANJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 20.06.2022 / 07:13
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Talijanski mediji tvrde kako je Dinamo već praktički dogovorio transfer hrvatskog U-21 reprezentativca Boška Šutala (22) iz Atalante!

Već se nekoliko dana potiho spominjala mogućnost da 'modri' posegnu malo dublje u klupsku blagajnu i dovedu desnog beka/stopera koji je u siječnju 2020. godine iz Osijeka otišao put Bergama u transferu vrijednom četiri milijuna eura.

U Atalanti se Šutalo nije nametnuo, ali je netom završenu sezonu proveo u redovima Hellas Verone pod vodstvom Igora Tudora te je odigrao 26 utakmica u kojima je ostavio izvrstan dojam, piše Tportal. No, posudba mu je istekla te je i dalje pitanje ima li za njega mjesta u momčadi Atalanta...

A sad se kao potencijalni spasitelj ukazao Dinamo! Ako se Atalanta i 'modri' dogovore, postoji vrlo velika mogućnost da će Dinamo u sljedećoj sezoni imati stoperski par Šutalo-Šutalo. Josip i Boško! I da, obojica su rođena 2000. godine, u razmaku od dva mjeseca, i obojica su igrala u Neretvi iz Metkovića, ali - nisu u rodu!

No, posao Dinama i Atalante još službeno nije potvrđen. Talijani su za Boška Šutala tražili četiri milijuna eura odštete, a Dinamo nije pristao. Pregovori su nastavljeni pa je vrlo vjerojatno da će se klubovi dogovoriti. Kako god bilo, Šutalo će biti drugo najskuplje pojačanje u povijesti Dinama, skuplji od njega bio je tek Marko Rog čiji je transfer iz Splita svojedobno iznosio nešto više od četiri i pol milijuna eura.

Dolazak Boška Šutala na Maksimiru će značiti i djelomičnu čistku u obrambenom dijelu momčadi. Šutalo, među ostalim, pokriva i poziciju desnog beka. U Dinamu su za sada na toj strani Stefan Ristovski i Sadegh Moharrami, no lako bi mogli ispasti 'iz kombinacija' kad dođe Šutalo.

Tagovi: Boško Šutalo, Dinamo, Atalanta, Josip Šutalo
PROČITAJ I OVO
Neočekivani potez Novaka Đokovića
TENIS
Neočekivani potez Novaka Đokovića
MADRID - Neočekivana vijest dolazi iz Madrida. Nakon poraza u Monte Carlu u polufinalu protiv Caspera Ruuda, odlučio je da neće igrati Mutua Madrid Open.
Bjelica: Incident sa Saneom pomogao je momčadi
STAVOVI
Bjelica: Incident sa Saneom pomogao je momčadi
BERLIN - Trener Union Berlina Nenad Bjelica uoči okršaja s Bayernom u 30. kolu Bundeslige, govorio je između ostalog i o incidentu s Leroyem Saneom.
Olmo je blizu povratka u Barcelonu, to je dobra vijest za Dinamo
TRANSFERI
Olmo je blizu povratka u Barcelonu, to je dobra vijest za Dinamo
ZAGREB - Dani Olmo je blizu povratka u Barcelonu, deset godina nakon što je njenu akademiju La Masiju napustio kako bi otišao u Dinamo.
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
IZBORNICI
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
BERLIN - Njemački nogometni izbornik Julian Nagelsmann obnovio je ugovor na dvije godine do Svjetskog prvenstva 2026. u "odluci srca", objavio je u petak nacionalni savez DFB.
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
IZBORNIK
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
SARAJEVO - Sergej Barbarez novi je izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, a na tu ga je poziciju u petak imenovao Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH sa zadaćom da u naredne četiri godine konsolidira stanje i pokuša prekinuti niz stalnih poraza u kvalifikacijama za međunarodna natjecanja.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE