GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Dinamo će za Oršića tražiti malo bogatstvo

Dinamo će za Oršića tražiti malo bogatstvo
TRANSFERI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 27.03.2021 / 10:17
Autor: SEEbiz / Index.hr
ZAGREB - Mislav Oršić na meti je sve više europskih klubova nakon nevjerojatne sezone u HNL-u i Europa ligi.

Sjajni Dinamov krilni napadač u 36 ovosezonskih utakmica zabio je 19 golova uz osam asistencija, a briljantni hat-trick protiv Tottenhama u uzvratnoj utakmici osmine finala Europa lige (3:0) gurnuo ga je u kategoriju "best buy" igrača u ljetnom prijelaznom roku.

Engleski mediji, odnosno The Sun, jučer su objavili da je za 28-godišnjaka zainteresiran i veliki Arsenal koji se muči s krilnim napadačima već godinama. Nicolas Pepe plaćen je 70 milijuna eura, ali se ne uspijeva nametnuti, Willian ima već 33 godine, a Bukayo Saka je još ipak premlad i preneiskusan.

No Arsenalov interes zasad je samo teorija britanskog tabloida, a u Maksimir zasad nisu stigli nikakvi upiti vezani uz Oršića. Jednostavno - prerano je.

Oršića je prije godinu dana želio Bilićev West Bromwich Albion koji se tad borio za ulazak u Championship. Englezi su nudili sedam milijuna eura, što je Dinamo glatko odbio, ali ni Oršiću se ideja o odlasku u Championship tad nije previše svidjela.

Oršić uživa u Dinamu i u Zagrebu i trenutačno mu se nikamo ne žuri. U Zagrebu gradi obitelj, redovito ističe da uživa igrajući za Dinamo i ne misli da mora otići iz Maksimira kao što je bio slučaj s, recimo, Ivanom Šunjićem koji je pod svaku cijenu želio napraviti transfer.

Kako doznajemo, Oršić trenutačno nije na prodaju, ali dođe li neka ozbiljna ponuda iz Europe, nije nemoguće da igrač ode. Njegova cijena prema Transfermarktu je 7.5 milijuna eura, a Dinamo bi ga pustio za otprilike dvostruko veći iznos, što već postaje minimum kad su u pitanju glavni Dinamovi igrači.

Dani Olmo otišao je za 20-ak milijuna, Gvaridola će Leipzig na ljeto platiti 16 milijuna, a slični iznosi očekivat će se i za Dominika Livakovića te Lovru Majera, za kojeg također postoji interes nekih klubova.

No, što se Oršića tiče, njemu je u Dinamu - odlično. Ima jako dobar ugovor, navijači ga obožavaju, a to njemu kao rođenom Zagrepčaninu jako puno znači. S druge strane, u 29. godini u nogama ima još nekoliko jako dobrih sezona jer je riječ o igraču koji je dosta kasno proigrao, a iz Maksimira bi ga mogla odvesti samo ponuda nekog od jačih klubova liga Petice.

Tagovi: Mislav Oršić, Lovro Majer, Dinamo, Arsenal, Dani Olmo, Dominik Livaković, Zoran Mamić
PROČITAJ I OVO
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
TRENERI
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
MUNCHEN - Izbornik Austrije Ralf Rangnick glavni je kandidat da preuzme vodstvo Bayern Münchena od ljeta nadalje umjesto Thomasa Tuchela, prema njemačkim medijskim izvješćima u utorak.
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
KADROVI
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
SPLIT - Petnaestak dana nakon odlaska Lukše Jakobušića iz Hajduka, navodno je poznat i njegov nasljednik.
Još jedan velikan u utrci za Danija Olma
TRANSFERI
Još jedan velikan u utrci za Danija Olma
LEIPZIG - Njemački mediji već se danima bave nagađanjima gdje će Dani Olmo nastaviti karijeru. Red Bull Leipzig njegovom će prodajom zaraditi 60 milijuna eura, a od tog transfera Dinamo će dobiti nešto više od šest milijuna eura.
Odlična vijest za Dalića i ostale izbornike
EURO
Odlična vijest za Dalića i ostale izbornike
ZAGREB - Europska nogometna unija (UEFA) dopustit će izbornicima da u reprezentacije za Europsko prvenstvo u Njemačkoj pozovu 26 umjesto dosadašnja 23 igrača, objavili su britanski mediji.
Hrvatski boksač koji je napadnut u Beogradu odustao od četvrtfinala EP-a
BOKS
Hrvatski boksač koji je napadnut u Beogradu odustao od četvrtfinala EP-a

ZAGREB - Hrvatski boksački savez (HBS) u utorak je objavio da reprezentativac Nikica Radonić neće nastupiti u četvrtfinalu kategorije do 86 kg Europskog boksačkog prvenstva u Beogradu, koje je prema rasporedu bilo zakazano za srijedu, 24. travnja.

@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE