GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Di Maria blizu potpisa ugovora za Juventus

Di Maria blizu potpisa ugovora za Juventus
EPILOG
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 29.06.2022 / 10:07
Autor: SEEbiz / H
RIM - Argentinski krilni napadač Angel Di Maria mogao bi već u srijedu potpisati ugovor sa Juventusom, objavili su talijanski mediji.

Nakon što je tjednima razmatrao ponude Juventusa i Barcelone pregovori su se znatno ubrzali tijekom posljednjih dana i sada se radi na posljednjim detaljima ugovora.

Di Maria dolazi u Juve kao slobodan igrač i trebao bi potpisati jednogodišnji ugovor vrijedan 7,5 milijuna eura. On se trenutno nalazi na odmoru u Španjolskoj i moguće je da je već u tajnosti odradio liječnički pregled.

Di Maria je za argentinsku reprezentaciju odigrao 122 utakmice i zabio je 25 golova, a prošle godine je osvojio Copa Americu. Karijeru je počeo u Rosario Centralu, a potom je igrao za Benficu, Real Madrid, Manchester United, a od 2015. nosio je dres PSG.

Tagovi: Angel Di Maria, Juventus, Paris SG, Barcelona
PROČITAJ I OVO
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
DINAMO
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
ZAGREB - Sportski direktor Dinama, odnosno aktualni vršitelj te dužnosti, Marko Marić, na današnjoj je konferenciji za medije objasnio sportsku politiku kluba koju je dan ranije prezentirao na sjednici Izvršnog odbora.
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
Hajduk želi trenera iz Serie A
ŽELJE
Hajduk želi trenera iz Serie A
SPLIT - Priča o novom Hajdukovom treneru bit će aktualna sve dok s Poljuda ne puste 'bijeli dim'. Do tada će se nagađati tko će biti nasljednik Jure Ivankovića.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE