GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Denver nanio Clippersima četvrti uzastopni poraz

Denver nanio Clippersima četvrti uzastopni poraz
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 06.01.2023 / 08:35
Autor: SEEbiz / H
DENVER - Denver Nuggets su sinoć kod kuće sa 122-91 nadigrali LA Clipperse Ivice Zubca nanijevši im tako četvrti poraz u nizu.

Hrvatski je košarkaš odigrao 15:23 minuta i uz stopostotan šut iz igre 2/2 i s linije slobodnih bacanja 4/4 upisao osam koševa pridodavši tome pet skokova i jednu blokadu.

Pobjedničku momčad, kojoj je ovo 11. pobjeda u zadnjih 14 utakmica, predvodio je Jamal Murray sa 18 koševa, Bones Hyland je dodao 16.

Norman Powell zabio je 13 poena, Moses Brown 12 poena i 10 skokova, a Terance Mann također 12 poena za Clipperse. Nijedan starter Los Angelesa nije postigao dvoznamenkasti učinak.

Utah Jazz je nakon pet poraza zaredom sinoć upisao pobjedu svladavši u gostima Houston Rocketse sa 131-114. Lauri Markkanen je zabio rekord karijere od 49 koševa, gađao je 13 od 13 s linije slobodnih bacanja, a ugrabio je i osam skokova.

Malik Beasley i Jordan Clarkson su dodali svaki po 19 poena.

Jalen Green predvodio je Rocketse, kojima je ovo osmi uzastopni poraz, sa 30 pogodaka, a Kevin Porter Jr. dodao je 23 poena.


Boston Celtics su sa 124-95 bili bolji od Dallas Mavericksa. Jayson Tatum ostvario je triple-double učinak sa 29 koševa, 14 skokova i 10 asistencija, a Jaylen Brown je ubacio 19 koševa.

Kod Dallasa, kojima je prekinut niz od sedam pobjeda, najbolji je bio Luka Dončić koji je utakmicu završio sa 23 poena.

Memphis Grizzlies su na gostovanju sa 123-115 svladali Orlando Magic. Najzaslužniji za pobjedu su bili Ja Morant koji je ubacio 32 poena i Jaren Jackson Jr. koji je dodao 31 poen uz 10 skokova.

Paolo Banchero predvodio je Magic s 30 koševa i devet skokova.

Tagovi: Denver Nuggets, Nikola Jokić, Los Angeles Clippers, Jamal Murray, Ja Morant, Domantas Sabonis
PROČITAJ I OVO
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
IZBORNICI
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
BERLIN - Njemački nogometni izbornik Julian Nagelsmann obnovio je ugovor na dvije godine do Svjetskog prvenstva 2026. u "odluci srca", objavio je u petak nacionalni savez DFB.
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
IZBORNIK
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
SARAJEVO - Sergej Barbarez novi je izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, a na tu ga je poziciju u petak imenovao Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH sa zadaćom da u naredne četiri godine konsolidira stanje i pokuša prekinuti niz stalnih poraza u kvalifikacijama za međunarodna natjecanja.
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MEDIJI
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MADRID - Nakon što je napravio fenomenalan posao s Realom u kratkom razdoblju kao trener, Zinedine Zidane okreće novi list i trebao bi postati novi trener Bayerna, tvrdi španjolski Mundo Deportivo.
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
KOEFICIJENTI
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
ZAGREB - Nakon odigranih uzvratnih četvrtfinalnih utakmica nogometne Europske lige i Konferencijske lige postalo je i definitivno poznato da će iduće sezone u Ligi prvaka talijanski nogomet imati pet svojih predstavnika.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE