GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Dejan Stanković više nije trener Crvene zvezde

Dejan Stanković više nije trener Crvene zvezde
OSTAVKA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 26.08.2022 / 17:12
Autor: SEEbiz / H
BEOGRAD - Trener nogometaša beogradske Crvene zvezde Dejan Stanković podnio je u petak neopozivu ostavku obrazloživši je neuspjehom da u trećem pokušaju uvede klub u elitnu Ligu prvaka, objavio je klub na svojoj web stranici.

Vijest je uslijedila odmah nakon ždrijeba za grupnu fazu Lige Europe, gdje će Zvezda igrati nakon što je u utorak ispala od izraelskog Maccabija u play-offu Lige prvaka s ukupnim skorom 4-5, poslije remija (2-2) u uzvratnoj utakmici u Beogradu, kad je autogolom u 90. minuti Milan Pankov stavio točku na Zvezdine ambicije u eltinom europskom takmičenju.

"Crvena zvezda je moja ogromna ljubav, neopisiva emocija. Sada poslije trećeg pokušaja da je uvedem u Ligu Prvaka osjećam se potpuno prazno, jer najvećoj ljubavi nisam uspio pružiti ono što sam najviše želio. Ne mogu dalje. Dao sam sve od sebe. Sada treba neko drugi da pokuša", naveo je Stanković u obrazloženju odlduke koju je na internetskoj stranici objavila Zvezda.

Klub će dalje voditi Miloš Milojević, dosadašnji Stankovićev pomoćnik od 2019. godine, a službena promocija najavljena je za subotu kada će voditi klub protiv Javora iz Ivanjice.

Tagovi: Dejan Stanković, Crvena zvezda
PROČITAJ I OVO
Goran Tomić ostaje u Emiratima
TRENERI
Goran Tomić ostaje u Emiratima
ZAGREB - Hrvatski trener Goran Tomić (47) potpisao je novi, dvogodišnji ugovor s Al Bataehom, objavio je arapski klub. Tomić je u siječnju ove godine preuzeo momčad.
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
TRAKAVICA
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
BARCELONA - Barcelona ne dopušta da se stiša bura nakon El Clasica u kojem je Real slavio 3:2.
Carlos Tevez završio u bolnici
PROBLEMI
Carlos Tevez završio u bolnici
BUENOS AIRES - Bivši argentinski nogometaš i sadašnji trener argentinskog kluba Independiente Carlos Tevez primljen je u utorak u bolnicu zbog jakih bolova u prsima.
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MEDIJI
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MADRID - Luka Modrić ugovor s madridskim Realom ima do srpnja i još se ne zna u kojem klubu će 38-godišnji veznjak igrati sljedeće sezone. Marca, madridski list blizak Realu, tvrdi da Modrić ne želi promijeniti klub.
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
NBA PLAYOFF
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
LOS ANGELES - Dallas Mavericksi pobijedili su Clipperse 96-93 u drugoj utakmici doigravanja NBA lige u Los Angelesu, izjednačivši u seriji prvog kola na 1-1.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE