GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

De Bruyne ozbiljnije ozlijeđen

De Bruyne ozbiljnije ozlijeđen
PROBLEMI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 18.04.2021 / 12:08
Autor: SEEbiz / Index.hr
LONDON - Manchester City jučer je izgubio od Chelseaja 1:0 i ispao iz FA kupa u polufinalu, a, osim utakmice, izgubio je i najboljeg igrača.

Kevin de Bruyne igru je napustio u 48. minuti zbog ozljede gležnja.

"Ne znam u kakvom je točno stanju, u bolovima je", rekao je poslije utakmice Pep Guardiola, a više će znati nakon današnjeg pregleda.

Međutim, belgijski novinar Kristof Terreur objavio je da je gležanj njegova sunarodnjaka ozbiljno natečen i da su mu stradali ligamenti te da će se pravo stanje znati tek za nekoliko dana.

The tale of a lot of pain and a serious swollen ankle. Could mean that they only know the full damage in a few days: ligaments got a blow.

City je ispao iz FA kupa, ali je i dalje u igri u svim ostalim natjecanjima. Na vrhu Premier lige ima 11 bodova više i utakmicu više od gradskog rivala Uniteda, ali izvjesno je da će mu De Bruyne nedostajati u borbi za ostale trofeje.

Iduće nedjelje Guardiolina momčad igra protiv Tottenhama u finalu Liga kupa, a tri dana kasnije ga očekuje prvi susret polufinala Lige prvaka protiv PSG-a u Parizu. Trenutačno nije realno očekivati da će belgijski as sudjelovati u tim utakmicama.

De Bruyne je ove sezone odigrao 32 utakmice za City u svim natjecanjima, postigao osam golova i podijelio 15 asistencija.

Tagovi: Kevin De Bruyne, Manchester City, Pep Guardiola, Chelsea
PROČITAJ I OVO
U Leverkusenu žele nazvati ulici po Xabiju Alonsu
HEROJ SEZONE
U Leverkusenu žele nazvati ulici po Xabiju Alonsu
BERLIN - Der Spiegel navodi kako postoji šansa da u bliskoj budućnosti španjolski nogometni strateg Xabi Alonso, sadašnji trener Bayera, dobije svoju ulicu u Leverkusenu.
Preminuo Bernd Hölzenbein, osvajač SP-a 1974.
IN MEMORIAM
Preminuo Bernd Hölzenbein, osvajač SP-a 1974.
BERLIN - Bivši njemački nogometaš Bernd Hölzenbein, svjetski prvak 1974. uz Franza Beckenbauera i Gerda Müllera, preminuo je u 78. godini, objavio je u utorak Eintracht Frankfurt, klub u kojem je igrao 14 godina.
Željezničar traži strateškog partnera
PARTNERSTVO
Željezničar traži strateškog partnera
SARAJEVO - FK Željezničar objavljuje javni poziv za uspostavljanje strateškog partnerstva s potencijalnim investitorima.
Hajduk oborio negativni rekord
KATASTROFA
Hajduk oborio negativni rekord
SPLIT - Hajduk je protiv Osijeka prošlog vikenda upisao peti uzastopni poraz (1:2) u svim službenim natjecanjima što je niz kakav ne pamti od proljeća 1980. godine.
Amerikanci za Pariz izabrali supermoćnu košarkašku selekciju
KOŠARKA
Amerikanci za Pariz izabrali supermoćnu košarkašku selekciju
NEW YORK - Košarkaška reprezentacija Sjedinjenih Američkih Država na Olimpijske igre dolazi s najvećim zvijezdama. Poznato je 11 imena koja će imati za cilj donijeti novo zlato.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE