GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Danci ne puštaju u zemlju ruske navijače

Danci ne puštaju u zemlju ruske navijače
ODLUKE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 02.06.2021 / 13:01
Autor: SEEbiz / H
KOPENHAGEN - UEFA je u srijedu priopćila da nije uspjela u pregovorima s Danskom, koja odbija omogućiti ulazak ruskih ljubitelja nogometa u tu zemlju za utakmicu grupne faze Europskog prvenstva s Danskom u Kopenhagenu.

Prema ograničenjima putovanja nordijske zemlje domaćina i COVID-19 protokola, građanima koji nisu iz EU nije dopušten ulazak u Dansku, što se odnosi i na navijače Rusije koji su već kupili karte za utakmicu.

Rusija će jedinu utakmicu grupne faze EURA igrati u inozemstvu u Kopenhagenu protiv Danske 21. lipnja, a njihova druga dva dvoboja protiv Belgije i Finske odigrat će se u Sankt Peterburgu.

Ruski nogometni savez rekao je da je "izuzetno zabrinut zbog situacije".

"Molimo vas da odmah proučite mogućnost dolaska naših navijača na utakmicu i predložite mehanizam za rješavanje ove situacije", rekao je šef ruskog Saveza Aleksandar Alajev u pismu upućenom direktoru UEFA-inog turnira Martinu Kallenu u ponedjeljak.

UEFA je priopćila da je Danskom nogometnom savezu rečeno da nije odobreno izuzeće od trenutnih ograničenja ulaska na granici.

Glasnogovornica danskog ministarstva kulture potvrdila je da se trenutna ograničenja putovanja primjenjuju na ruske navijače i da to nije politički motivirano.

Tagovi: Danska, ruski navijači, Rusija, EURO 2020
PROČITAJ I OVO
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
KOEFICIJENTI
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
ZAGREB - Nakon odigranih uzvratnih četvrtfinalnih utakmica nogometne Europske lige i Konferencijske lige postalo je i definitivno poznato da će iduće sezone u Ligi prvaka talijanski nogomet imati pet svojih predstavnika.
Vujošević: Vučič želi da uništi Partizan
SASVIM OTVORENO
Vujošević: Vučič želi da uništi Partizan
BEOGRAD - Proslavljeni trener Duško Vujošević u "360 stepeni" na N1 govorio je o navijačima, Partizanu i "ratu" sa Aleksandrom Vučićem.
Livaković obranio dva penala, ali...
DRAMA
Livaković obranio dva penala, ali...
ISTANBUL - Dominik Livaković je heroj Fenerbahčea iako je njegov klub dramatično ispao od Olmypiacosa u četvrtfinalu Konferencijske lige.
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
KOŠARKA
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
RIO DE JANEIRO - Aleksandar Petrović, 65-godišnji nekadašnji izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije, ponovno je preuzeo Brazil, službeno je objavio tamošnji košarkaši savez na svojim internetskim stranicama.
Budimir će biti spreman za EURO
DOBRE VIJESTI
Budimir će biti spreman za EURO
PAMPLONA - Hrvatski nogometni reprezentativac Ante Budimir napustio je u srijedu bolnicu u Pamploni, gdje je proveo dvije noći nakon što mu je u ponedjeljak navečer slomljeno nekoliko rebara tijekom utakmice s Valencijom, izvijestio je u četvrtak njegov klub Osasuna, dodavši da bi trebao biti spreman za EURO u lipnju.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE