GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Dallas prekinuo pobjednički niz oslabljenog Brooklyna

Dallas prekinuo pobjednički niz oslabljenog Brooklyna
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 28.02.2021 / 09:42
Autor: SEEbiz
DALLAS - Košarkaši Dallas Mavericksa zaustavili su Brooklyn Netse u NBA ligi.

Zahvaljujući 27 koševa slovenske zvijezde Luke Dončića, Dallas je pobijedio u gostima sa 115: 98 i nakon dugo vremena došao do 50-postotnog učinka u sezoni.

Nakon 32 odigrane utakmice, Dallas zauzima deveto mjesto u ligi sa 16 pobjeda i isto toliko poraza. U posljednjih devet utakmica slavili su sedam puta.

Dončić i suigrači izvrsno su otvorili utakmicu i prvu četvrtinu završili s 12 koševa prednosti. Brooklyn se, čak i bez ozlijeđenih zvijezda Kyriea Irvinga i Kevina Duranta, približio na samo dva poena, a košarkaši Teksasa potom su se u trećoj četvrtini odvojili s dvoznamenkastom razlikom. U posljednjem su povisili na 22 poena, a rezervisti su mirno priveli utakmicu kraju.

Dončić, koji danas slavi 22. rođendan, u prvom je dijelu postigao 19 koševa, ali se u drugom zaustavio na 27, dodavši šest skokova i sedam asistencija. Zabio je 11 od 21 šuta iz igre (3 od 10 za tri) i prelomio 33:43 minute na terenu. Po povratku na parket Latvijac Kristaps Porzingis pridonio je 18 koševa, dok je James Harden postigao 29 koševa za domaću momčad.

Tagovi: Dallas Mavericks, Luka Dončić, James Harden, Brooklyn Nets, Kevin Durant, Kyrie Irving
PROČITAJ I OVO
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
DINAMO
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
ZAGREB - Sportski direktor Dinama, odnosno aktualni vršitelj te dužnosti, Marko Marić, na današnjoj je konferenciji za medije objasnio sportsku politiku kluba koju je dan ranije prezentirao na sjednici Izvršnog odbora.
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE