GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Dalićev novi popis: Bayernova zvijezda prvi put u kadru

Dalićev novi popis: Bayernova zvijezda prvi put u kadru
POPIS
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 20.09.2021 / 13:36
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Izbornik Zlatko Dalić objavio je popis za listopadske akcije.

Nakon što je propustio okupljanje u rujnu zbog ozljede, Dalićev popis ponovno predvodi kapetan Luka Modrić.

- Nakon uspješnog rujna, naravno da sada s puno optimizma, pozitivne energije i samopouzdanja dočekujemo novo okupljanje. Međutim, moramo biti svjesni da sve dobro što smo napravili moramo sada potvrditi s još šest bodova, a da to možemo samo uz potpunu koncentraciju, pristup i zajedništvo koje smo imali na prošlom okupljanju', kazao je izbornik Zlatko Dalić.

- Cipar i Slovačku već smo pobjeđivali u ovom ciklusu, i prihvaćamo ulogu favorita u obje utakmice, ali ponavljam - moramo biti na svom maksimumu. Uvjeren sam da će pozvani igrači uspješno odgovoriti tom izazovu, a naravno da nas posebno raduje povratak Luke Modrića koji je kao igrač i lider od neprocjenjive važnosti za nas', dodao je Dalić.


Popis igrača za utakmice protiv Cipra i Slovačke:

Vratari: Dominik Livaković (Dinamo Zagreb), Ivica Ivušić (Osijek), Ivo Grbić (Lille).

Obrambeni: Domagoj Vida (Bešiktaš), Dejan Lovren (Zenit), Borna Barišić (Glasgow Rangers), Josip Juranović (Celtic), Mile Škorić (Osijek), Filip Uremović (Rubin Kazan), Joško Gvardiol (RB Leipzig), Borna Sosa (Stuttgart), Josip Stanišić (Bayern).

Vezni: Luka Modrić (Real Madrid), Mateo Kovačić (Chelsea), Marcelo Brozović (Inter), Mario Pašalić (Atalanta), Nikola Vlašić (West Ham), Luka Ivanušec (Dinamo Zagreb), Kristijan Jakić (Eintracht Frankfurt).

Napadači: Ivan Perišić (Inter), Andrej Kramarić (Hoffenheim), Josip Brekalo (Torino), Mislav Oršić (Dinamo Zagreb), Marko Livaja (Hajduk).

Pretpozivi: Duje Ćaleta-Car (Olimpique de Marseille), Ante Budimir (Osasuna), Antonio Mirko Čolak (Malmö), Simon Sluga (Luton Town), Kristijan Lovrić (Gorica), Nikola Moro (Dinamo Moskva).

Tagovi: Bayern, Josip Stanišić, Luka Modrić, Duje Ćaleta-Car
PROČITAJ I OVO
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
ODUSTAJANJE
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
LIVERPOOL - Čelnici Liverpoola su izgubili strpljenje i odlučili su dići ruke od Xabija Alonsa, te je sada sigurno da španjolski stručnjak neće naslijediti Jürgena Kloppa na klupi Redsa.
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
DIJAGNOZA
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
BEOGRAD - Toni Kukoč, specijalni gost Sport Kluba, pratio je uzbudljivu utakmicu u "Areni" koju je Partizan na kraju izgubio od Olympiacosa, ali i nasmijao izjavom o potencijalnom trenerskom angažmanu Željka Obradovića u NBA ligi.
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
REAKCIJE
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
BEOGRAD - Novak Đoković i Goran Ivanišević prekinuli su suradnju nakon šest godina. Neočekivanu vijest na svom je Instagramu podijelio Đoković, koji se biranim riječima oprostio od svog dojučerašnjeg trenera.
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE