GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Dalić u velikim problemima pred Cipar i Slovačku

Dalić u velikim problemima pred Cipar i Slovačku
IZBORNIK
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 04.10.2021 / 07:14
Autor: SEEbiz / Sportske novosti
ZAGREB - Zlatko Dalić će u ponedjeljak na presici od 10.30 otkriti karte hoće li u ovoj akciji računati na Dejana Lovrena, Josipa Juranovića i Domagoja Vidu.

Ili eventualno koliko će kojeg od njih moći koristiti. Vatreni se okupljaju u hotelu Capital oko podneva, a prvi trening imaju u Maksimiru od 19 sati. Izbornik je naknadno pozvao Duju Ćaleta-Cara i Marina Pongračića, što govori da mu trebaju nova lica u obrani…

Lovren nije odigrao niti minutu od zadnje reprezentativne akcije. Dobio je virozu, neko vrijeme bio izvan treninga, nije se radilo o koroni, test je bio negativan, no potom se nije uspio nametnuti treneru Sergeju Semaku i sjedi na klupi Zenita. Radi se o iskusnom igraču, međutim, informacije iz Rusije dovode u pitanje koliko je spreman. Domagoj Vida vratio se u ekipu Bešiktaša i odigrao cijelu utakmicu sa Sivassporom u subotu.

No, Vida je prije toga trenirao tek dva dana. Najavljeno je da će se pojaviti na okupljanju nacionalne vrste, ali moguće je da ga Dalić sačuva za drugi susret u Osijeku. U njegovom gradu gdje je gradio karijeru… Možda bi mu dvije utakmice u tako kratkom razdoblju bile previše. Josip Juranović ima manje istegnuće zadnje lože. Tjedan dana je izvan stroja. Jako je dvojben, odluku o njemu, hoće li biti s ekipom, donijet će izbornik i liječnici. Možda i on bude u konkurenciji za drugi susret sa Slovačkom… Možda.


Od obrambenih igrača na popisu su još Stanišić, Gvardiol, Škorić, Uremović, Barišić i Sosa. Veznjaci su Modrić, Brozović, Kovačić, Vlašić, Pašalić, Ivanušec i Jakić, te napadači Perišić, Kramarić, Brekalo, Oršić i Livaja.

Ivica Ivušić nije branio za Osijek s Hajdukom zbog parcijalne rupture mišića koji je zadobio uslijed udarca u Šibeniku, ali brzo se oporavlja, najavljeno je da dolazi na okupljanje reprezentacije i da bi trebao biti spreman za utakmice. Vratari su, dakako, i Dominik Livaković, te ponovno Ivo Grbić.

Tagovi: Zlatko Dalić, Dejan Lovren, Domagoj Vida, Josip Juranović, Luka Modrić, Ante Budimir, Ante Rebić, Marcelo Kovačić, Lovro Majer, Rennes, Dinamo
PROČITAJ I OVO
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
ODUSTAJANJE
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
LIVERPOOL - Čelnici Liverpoola su izgubili strpljenje i odlučili su dići ruke od Xabija Alonsa, te je sada sigurno da španjolski stručnjak neće naslijediti Jürgena Kloppa na klupi Redsa.
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
DIJAGNOZA
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
BEOGRAD - Toni Kukoč, specijalni gost Sport Kluba, pratio je uzbudljivu utakmicu u "Areni" koju je Partizan na kraju izgubio od Olympiacosa, ali i nasmijao izjavom o potencijalnom trenerskom angažmanu Željka Obradovića u NBA ligi.
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
REAKCIJE
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
BEOGRAD - Novak Đoković i Goran Ivanišević prekinuli su suradnju nakon šest godina. Neočekivanu vijest na svom je Instagramu podijelio Đoković, koji se biranim riječima oprostio od svog dojučerašnjeg trenera.
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE