GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Dalić: Koštala nas je jedna greška, a sedam dana smo vježbali da se to ne dogodi

Dalić: Koštala nas je jedna greška, a sedam dana smo vježbali da se to ne dogodi
IZBORNIK
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 13.06.2021 / 18:30
Autor: SEEbiz
LONDON - U susretu 1. kola D skupine Europskog nogometnog prvenstva reprezentacija Hrvatske je na stadionu Wembley izgubila od Engleske s 0-1. Pogodak odluke zabio je Raheem Sterling u 57. minuti. Na stadionu je bilo 22.500 gledatelja.

"Bili su danas bolji, dali smo sve od sebe i nećemo se predati. Naš je cilj proći grupu. Prvi put kad smo se otvorili utrčali su iza nas i zabili”, rekao je nakon utakmice Domagoj Vida.

“Nismo dali svoj maksimum i to se vidi na kraju. Imali smo prilike koje nismo iskoristili kako treba, ali što je tu je, idemo dalje”, rekao je Joško Gvardiol, najmlađi debitant hrvatske reprezentacije.

Šime Vrsaljko rekao je da mu “nije jasno kako je Sterling u sendviču igrača došao do lopte prije mene”.

“U sljedećim utakmicama moramo biti bolji. Nismo bili katastrofa, ali moramo u kontinuitetu bolje. Ovo je turnir, naš je cilj proći grupu i mislim da ćemo moći”, rekao je Vrsaljko. “Glavu gore, imamo još utakmica pred sobom i moramo dati sve od sebe da ostvarimo svoj cilj”, dodao je.

Izbornik Zlatko Dalić čestitao je Englezima na pobjedi.

“Teška utakmica. Teško vrijeme, sparno. Dogodila nam se pogreška koju smo sedam dana vježbali da ju ne radimo. Idemo sada dalje, naš cilj je proći skupinu. Opet smo napravili premalo prema naprijed, ali to ćemo popraviti u ove dvije utakmice. Ništa, idemo dalje. Dečke mogu samo pohvaliti, bila je ovo muška utakmica. Jedna greška nas je koštala, ali idemo dalje”, rekao je Dalić.

Ovo je prvi put kako Hrvatska svoj nastup na EURU počinje porazom, 1996., 2008., 2012. i 2016. je pobjeđivala u svojim prvim nastupima dok je 2004. remizirala. Engleska je, pak, po prvi put EURO započela pobjedom.

U drugom susretu 1. kola ove skupine u ponedjeljak će u Glasgowu igrati Škotska i Češka.

Hrvatska će svoj sljedeći nastup igrati u petak 18. lipnja protiv Češke u Glasgowu, dok će četiri dana potom ponovno na Hampden Parku igrati i protiv Škotske.

Tagovi: Zlatko Dalić, Šime Vrsaljko, Domagoj Vida
PROČITAJ I OVO
Željezničar traži strateškog partnera
PARTNERSTVO
Željezničar traži strateškog partnera
SARAJEVO - FK Željezničar objavljuje javni poziv za uspostavljanje strateškog partnerstva s potencijalnim investitorima.
Hajduk oborio negativni rekord
KATASTROFA
Hajduk oborio negativni rekord
SPLIT - Hajduk je protiv Osijeka prošlog vikenda upisao peti uzastopni poraz (1:2) u svim službenim natjecanjima što je niz kakav ne pamti od proljeća 1980. godine.
Amerikanci za Pariz izabrali supermoćnu košarkašku selekciju
KOŠARKA
Amerikanci za Pariz izabrali supermoćnu košarkašku selekciju
NEW YORK - Košarkaška reprezentacija Sjedinjenih Američkih Država na Olimpijske igre dolazi s najvećim zvijezdama. Poznato je 11 imena koja će imati za cilj donijeti novo zlato.
Ante Budimir slomio tri rebra
OZLJEDA
Ante Budimir slomio tri rebra
PAMPLONA - Ante Budimir (32) je u najboljoj sezoni karijere doživio partiju iz noćne more, i to u najgorem trenutku. Napadač Osasune i drugi najbolji strijelac La Lige sa 16 golova je u sudačkoj nadoknadi utakmice 31. kola protiv Valencije, pri vodstvu suparnika 1:0, izborio penal.
Hrgović će uskoro imati meč karijere
BOKS
Hrgović će uskoro imati meč karijere
ZAGREB - Najbolji hrvatski boksač Filip Hrgović će 1. lipnja u Rijadu na Matchroom vs. Queensberry: 5v5 priredbi odraditi dosad najveću borbu u karijeri. Protivnik će mu biti britanski boksač Daniel Dubois.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE