GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Cvjetković: Mandžukić je kao stvoren za englesku ligu

Cvjetković: Mandžukić je kao stvoren za englesku ligu
PORUKE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 29.11.2020 / 12:06
Autor: SEEbiz / tportal
ZAGREB - Menadžer Marija Mandžukića Ivan Cvjetković je u intervjuu za Tuttosport progovorio o rastanku s Juventusom i otkrio kako je donedavni 'vatreni' u top formi i kako je 'rođen za Premier ligu'.

Bivši hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić je još od srpnja, kada se rastao s katarskim Al-Duhailom, bez kluba i svi se pitaju gdje će nastaviti karijeru. Mandžo trenira samostalno u Zagrebu i čeka novu priliku da dokaže da još nije za mirovinu.

Njegov menadžer Ivan Cvjetković je u velikom razgovoru za Tuttosport progovorio o bolnom rastanku Mandžukića i Juventusa iz kojeg ga je praktički istjerao tadašnji trener Maurizio Sarri koji ga je otpisao već u startu. Mandžo je zato i otišao u redove katarskog sastava, a i danas ne želi pričati o tome što se dogodilo s talijanskim velikanom.

'Ne mogu vam baš ništa reći o Juventusu. Mario ne želi o tome pričati, a vjerojatno je u pravu. Otkako je napustio taj klub, nije dao niti jedan intervju. Ne želi pričati o tome što se dogodilo', rekao je Cvjetković pa otkrio:

'Još uvijek dobiva jako puno poruka od navijača Juventusa i to mu se sviđa. Povezan je jako s njima. Ljudi pamte koliko je davao za taj dres. Nekada gledamo Juveove utakmice, ali ne pričamo o tome', rekao je Cvjetković.

Mandžin zastupnik je otkrio i u kakvom je Mario stanju, te hoćemo li ga uskoro vidjeti u novoj sredini.

'Jako ozbiljno trenira u Zagrebu i spreman je 100 posto. Čeka samo pravu ponudu od kluba koji ga stvarno želi. Vjeruje da može opet biti ključan igrač. Odbili smo neke ponude jer nije bio siguran da ga zaista žele, a pojavilo se i nekoliko lažnih vijesti. Povezivalo ga se s nekim klubovima koji ga nikada nisu željeli', rekao je Cvjetković pa zaintrigirao maštu Mandžinih fanova idejom koja je liga najbolja za Hrvata:

'Ne znam hoće li opet zaigrati u Italiji. On je rođen za Premier ligu, ali nikada nije imao priliku tamo zaigrati. Spreman je 200 posto', zaključio je Cvjetković.

Tagovi: Ivan Cvjetković, Mario Mandžukić, Juventus
PROČITAJ I OVO
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
IZBORNICI
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
BERLIN - Njemački nogometni izbornik Julian Nagelsmann obnovio je ugovor na dvije godine do Svjetskog prvenstva 2026. u "odluci srca", objavio je u petak nacionalni savez DFB.
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
IZBORNIK
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
SARAJEVO - Sergej Barbarez novi je izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, a na tu ga je poziciju u petak imenovao Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH sa zadaćom da u naredne četiri godine konsolidira stanje i pokuša prekinuti niz stalnih poraza u kvalifikacijama za međunarodna natjecanja.
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MEDIJI
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MADRID - Nakon što je napravio fenomenalan posao s Realom u kratkom razdoblju kao trener, Zinedine Zidane okreće novi list i trebao bi postati novi trener Bayerna, tvrdi španjolski Mundo Deportivo.
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
KOEFICIJENTI
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
ZAGREB - Nakon odigranih uzvratnih četvrtfinalnih utakmica nogometne Europske lige i Konferencijske lige postalo je i definitivno poznato da će iduće sezone u Ligi prvaka talijanski nogomet imati pet svojih predstavnika.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE