GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Čudesna predstava LeBrona, nova pobjeda Lakersa

Čudesna predstava LeBrona, nova pobjeda Lakersa
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 12.03.2022 / 08:31
Autor: SEEbiz
LOS ANGELES - LeBron James odigrao je briljantnu utakmicu i doveo Los Angeles Lakerse do pobjede nad Washington Wizardsima 122:109.

Postigao je čak 50 poena uz sedam skokova i šest asistencija. Šutirao je čak 72% iz igre (18/25), a i trica mu je bila izvrsnih 6/9. Pogodio je svih osam izvedenih slobodnih bacanja.

Lakersima je LeBronova briljantna predstava donijela važnu pobjedu u borbi za play-off, odnosno play-in turnir koji bi ih do doigravanja trebao dovesti. Uz njega, dobar je bio Malik Monk s 21 poenom i četiri asistencije te Talen Horton-Tucker, koji je postigao 15 poena uz pet skokova. S druge strane, Kyle Kuzma zabio je 23 koša, a Corey Kispert dva manje.

Jamesu je ovo bila 16. utakmica u karijeri u kojoj je zabio 50 ili više poena. Podsjetimo, prije tjedan dana briljirao je u pobjedi protiv Golden State Warriorsa, zabivši 56 poena, što mu je treći najbolji učinak karijere.

Ivica Zubac je imao odličnu večer u kojoj je postigao 24 koša, uz 12 skokova, četiri asistencije i dvije blokade, ali su LA Clippersi poraženi sa 106-112 na gostovanju u Atlanti.

Atlantu je do pobjede predvodio Trae Young sa 27 poena i 11 asistencija.

Bojan Bogdanović nije bio u sastavu Utah Jazza koji su poraženi sa 102-104 na gostovanju kod San Antonio Spursa. Bila je to 1336 trenerska pobjeda Gregga Popovicha koji je tako prestigao Dona Nelsona i postao trener s najviše trijumfa u povijesti NBA lige. Dejounte Murray je sa 27 koševa i devet skokova bio najbolji kod pobjednika, a goste je sa 24 poena, sedam skokova i šest asistencija predvodio Donovan Mitchell.


Svi rezultati sinoćnjih NBA utakmica:

Orlando Magic - Minnesota Timberwolves 118:110
Atlanta Hawks - LA Clippers 112:106
Boston Celtics - Detroit Pistons 114:103
Houston Rockets - Dallas Mavericks 100:113
Memphis Grizzlies - NY Knicks 118:114
Miami Heat - Cleveland Cavaliers 117:105
NO Pelicans - Charlotte Hornets 120:142
San Antonio Spurs - Utah Jazz 104:102
Phoenix Suns - Toronto Raptors 112:117
LA Lakers - Washington Wizards 122:109

Tagovi: LeBron James, LA Lakers, Bojan Bogdanović, Ivica Zubac, Boston Celtics
PROČITAJ I OVO
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
IZBORNIK
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
SARAJEVO - Sergej Barbarez novi je izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, a na tu ga je poziciju u petak imenovao Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH sa zadaćom da u naredne četiri godine konsolidira stanje i pokuša prekinuti niz stalnih poraza u kvalifikacijama za međunarodna natjecanja.
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MEDIJI
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MADRID - Nakon što je napravio fenomenalan posao s Realom u kratkom razdoblju kao trener, Zinedine Zidane okreće novi list i trebao bi postati novi trener Bayerna, tvrdi španjolski Mundo Deportivo.
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
KOEFICIJENTI
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
ZAGREB - Nakon odigranih uzvratnih četvrtfinalnih utakmica nogometne Europske lige i Konferencijske lige postalo je i definitivno poznato da će iduće sezone u Ligi prvaka talijanski nogomet imati pet svojih predstavnika.
Vujošević: Vučič želi da uništi Partizan
SASVIM OTVORENO
Vujošević: Vučič želi da uništi Partizan
BEOGRAD - Proslavljeni trener Duško Vujošević u "360 stepeni" na N1 govorio je o navijačima, Partizanu i "ratu" sa Aleksandrom Vučićem.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE