GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Crvena zvezda traži od Vučića da protiv Milana pusti publiku na tribine

Crvena zvezda traži od Vučića da protiv Milana pusti publiku na tribine
PUBLIKA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 14.02.2021 / 12:29
Autor: SEEbiz / NOVA.rs
BEOGRAD - Fudbalski klub Crvena zvezda uputio je pismo predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću povodom najava da meč protiv Milana u Ligi Evrope neće biti igran pred navijačima.

Crveno-beli od Vučića traže da bude dopušten ulazak 15.000 navijača, što predstavlja trećinu kapaciteta zdanja u “Ljutice Bogdana”:

“FK Crvena zvezda je spreman da organizuje utakmicu uz prisustvo 30 posto navijača od maksimalnog kapaciteta stadiona, a u skladu sa protokolima UEFA za organizaciju utakmica tokom perioda pandemije virusa covid-19”,

Zvezda će odmeriti snage sa sedmostrukim prvakom Evrope, interesovanje javnosti je ogromno, a u Zvezdi ističu da bi klubu mnogo značila podrška navijača:

“Zbog toga verujemo da snagom Vašeg autoriteta mažete da nam pomognete da dočekamo veliki Milan, sa kojim imamo dugu tradiciju međusobnih duela, pred navijačima. FK Crvena zvezda bi u organizaciji utakmice striktno poštovala sve propisane mere: obezbeđivanje fizičke distance, nošenje maski, provera telesne temperature i drugi elementi propisani strogim protokolima republičkog kriznog štaba i UEFA”, stoji u pismu Zvezde.

Zvezda se potom pozvala na to informacije po kojima je Srbija u samom vrhu na svetu po vakcinaciji, pa bi rizici, kako tvrde, bili svedeni na minimum:

“Poznato je da bi utakmica u Beogradu predstavlja veliku promociju za našu Srbiju i Beograd kao i da smo nedavno imali pozitivan primer organizacije Superboula u SAD, a uz prisustvo 30 odsto navijača od maksimalnog kapaciteta stadiona nadamo se da ćete naći nas zahtev kao opravdan”, navela je Crvene zvezda u pismu predsedniku Vučiću, koje su portpisali predsednik kluba Svetozar Mijailović i generalni direktor Zvezdan Terzić.

Utakmica između Crvene zvezde i Milana igra se u četvrtak od 18.55 sati.

Tagovi: Crvena zvezda, Aleksandar Vučić, AC Milan
PROČITAJ I OVO
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE