GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Ćorluka: Napuštam Lokomotiv

Ćorluka: Napuštam Lokomotiv
ODLAZAK
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 01.04.2021 / 08:29
Autor: SEEbiz / Index.hr
ZAGREB - Vedran Ćorluka će na kraju aktualne sezone napustiti moskovski Lokomotiv.

Bivši stoper hrvatske reprezentacije obavijestio je o svojoj odluci pratitelje na društvenim mrežama porukom u kojoj je potvrdio odlazak, uz zahvalu za devet nezaboravnih godina, koliko ih je proveo u Moskvi.

Ćorluka je u Lokomotiv stigao 2012. iz Tottenhama, odnosno Bayera, u kojem je odigrao jednu polusezonu na posudbi. S ruskim klubom osvojio je naslov u prvenstvu u sezoni 2017./18., tri naslova u ruskom kupu i jedan u utakmici tamošnjeg superkupa. Za momčad je 35-godišnji stoper odigrao 234 utakmice, postigao devet i namjestio osam golova.

Nije objavio znači li odlazak iz Lokomotiva i kraj karijere.

''Draga crveno-zelena obitelj, nije mi lako ovo napisati, ali, nažalost, ovaj trenutak je morao doći. Želim vas obavijestiti da će po završetku sezone doći vrijeme za oproštaj. Želio bih vam zahvaliti na prekrasnih devet godina: od prvog dana kada ste me prihvatili kao svog i pokazali mi da je igranje za ovaj klub velika privilegija. Vaša ljubav i vaše poštovanje prema meni zauvijek će mi ostati u sjećanju. Naravno, zajedno smo imali loše sezone, ali bilo je i onih u kojima smo se zabavljali i slavili osvojene naslove i trofeje do kasno u noć.

Želim zahvaliti svim meni dragim ljudima - trenerima, suigračima i onima s kojima surađujem i radim rame uz rame devet godina, zbog njih će ovaj klub biti moja velika ljubav cijeli život, a Loko je zauvijek stekao svog pravog obožavatelja. Sezona još nije gotova, a mi ćemo je završiti što je bolje moguće'', napisao je Ćorluka.

Tagovi: Vedran Ćorluka, Lokomotiv, Tottenham, Dinamo
PROČITAJ I OVO
Goran Tomić ostaje u Emiratima
TRENERI
Goran Tomić ostaje u Emiratima
ZAGREB - Hrvatski trener Goran Tomić (47) potpisao je novi, dvogodišnji ugovor s Al Bataehom, objavio je arapski klub. Tomić je u siječnju ove godine preuzeo momčad.
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
TRAKAVICA
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
BARCELONA - Barcelona ne dopušta da se stiša bura nakon El Clasica u kojem je Real slavio 3:2.
Carlos Tevez završio u bolnici
PROBLEMI
Carlos Tevez završio u bolnici
BUENOS AIRES - Bivši argentinski nogometaš i sadašnji trener argentinskog kluba Independiente Carlos Tevez primljen je u utorak u bolnicu zbog jakih bolova u prsima.
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MEDIJI
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MADRID - Luka Modrić ugovor s madridskim Realom ima do srpnja i još se ne zna u kojem klubu će 38-godišnji veznjak igrati sljedeće sezone. Marca, madridski list blizak Realu, tvrdi da Modrić ne želi promijeniti klub.
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
NBA PLAYOFF
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
LOS ANGELES - Dallas Mavericksi pobijedili su Clipperse 96-93 u drugoj utakmici doigravanja NBA lige u Los Angelesu, izjednačivši u seriji prvog kola na 1-1.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE