GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Conte: U ovom trenutku Tottenham nije na visokoj razini

Conte: U ovom trenutku Tottenham nije na visokoj razini
JASNA PORUKA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 26.11.2021 / 10:00
Autor: SEEbiz / H
MARIBOR - Nogometaši Tottenhama doživjeli su u četvrtak u Mariboru šokantan poraz (2-1) na gostovanju kod slovenske Mure u 5. kolu grupne faze Konferencijske lige, nakon kojeg je novi trener Antonio Conte ustvrdio kako momčad u ovom trenutku nije na visokoj razini.

"Ne sviđa mi se to što se dogodilo. Moram biti iskren i reći da sam nakon tri i pol tjedna počeo shvaćati situaciju. Želim ostati ovdje, ali čeka nas jako puno posla kako bismo podigli kvalitetu momčadi. Mi smo Tottenham, a u ovom trenutku značajno zaostajemo", izjavio je talijanski stručnjak nakon poraza od Mure, kluba koji se po koeficijentu nalazi na 341. mjestu među europskim klubovima.

"Možda netko misli da sam čarobnjak, jer sam u prošlosti pobjeđivao... Jedina čarolija koju mogu izvesti je - rad. Moramo raditi i raditi kako bismo napredovali. Mogu uvesti svoje metode, moje nogometne ideje, no za to će trebati vremena. Nije jednostavno, jer u ovom trenutku razina na kojoj je Tottenham nije tako visoka", poručio je Conte koji je u klub došao nakon što je smijenjen Nuno Espirito Santo, portugalski stručnjak koji se među Spursima zadržao svega četiri mjeseca.

Tottenham se u ovom trenutku nalazi na sedmom mjestu u Premier ligi, a za vodećim Chelseajem nakon 12 kola zaostaje 10 bodova. Nakon poraza od Mure, Tottenhamu je ugrožen i plasman u nokaut fazu Konferencijske lige.

"Meni je sve jasno. Volim pobjeđivati i uvijek igram na pobjedu u svakom natjecanju. Tako moraju razmišljati i igrači. Put koji je pred nama može biti dugačak jedan ili sto metara. Ne plašim se, spreman sam ići tim putem. No, želim biti iskren - moramo puno raditi i poboljšati se u mnogim segmentima", zaključio je trofejni trener.

Tagovi: Antonio Conte, Tottenham
PROČITAJ I OVO
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE