GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Conte razočaran, mogao bi napustiti Tottenham

Conte razočaran, mogao bi napustiti Tottenham
TOTTENHAM
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 07.11.2022 / 10:04
Autor: SEEbiz / index.hr
LONDON - Tottenham je u utakmici 14. kola engleske Premier lige upisao domaći poraz od Liverpoola, a trener londonske momčadi Antonio Conte nakon tog susreta kritizirao je navijače kluba pa i između redaka zaprijetio odlaskom ne bude li entuzijazma i strasti kojima se hrani.

Razlog ovakvoj izjavi Contea su zvižduci s tribina koji su bili upućeni njemu i njegovom timu nakon što je Liverpool vodio 2:0 na poluvremenu utakmice. Inače, bila je to šesta uzastopna utakmica Tottenhama u kojoj je ta momčad prva primila gol i pokušavala nadoknaditi zaostatak. Susret je završio 2:1 za Liverpool uz dva gola Mohameda Salaha u prvom dijelu i gol Harryja Kanea iz 70. minute kojim je postavljen konačan rezultat.

"U svakom trenutku dužni smo pokazati poštovanje prema našim navijačima. Oni navijaju za nas i plaćaju ulaznice. Istovremeno, pitate li me jesam li razočaran, jesam. Važno je u svakom trenutku biti iskren", započeo je Conte pa dodao:

"Stalno ponavljam jedno te isto. Tek smo započeli proces. Nakon jedne godine napravili smo puno pomaka unaprijed, a ako netko misli da smo spremni za titule, moram biti iskren i reći da je to jako, jako teško. Ne mogu ih obećati u ovom trenutku, zasad smo daleko od njih. Tražim da mi se da vremena i da se bude strpljiv."

"Dovoljno sam iskusan da kažem da smo daleko od timova koji su navikli na pobjede i imaju jake momčadi. Bit će dobro ako to shvatimo. Svi žele pobjeđivati, ja prvi. Budemo li svi imali strpljenja, bit će u redu, u protivnom nastavljamo i vidjet ćemo što će biti na kraju sezone. Za mene su strast i entuzijazam gorivo. Moram to imati, to mi je jako, jako važno."

Tagovi: Antonio Conte, Tottenham, Harry Kane
PROČITAJ I OVO
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
LIGA PRVAKA
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
MADRID - Nogometaši Real Madrida u fantastičnom četvrtfinalu Lige prvaka izbacili su Manchester City s ukupnih 5:4, a raspletu su prethodili produžeci i penali.
Dinamo došao na samo dva boda od Rijeke
HNL
Dinamo došao na samo dva boda od Rijeke
ZAGREB - Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola SuperSport HNL-a pobijedio Varaždin 2:1.
Slavnić se naljutio na Acu Petrovića
LJUTNJA
Slavnić se naljutio na Acu Petrovića
ZAGREB - U čast Draženu Petroviću 5. rujna u Zagrebu bit će spektakl. U Areni će igrati reprezentacija Hrvatske i selekcija Eurolige.
Gundogan oštro kritizirao suigrače nakon ispadanja
KRITIKE
Gundogan oštro kritizirao suigrače nakon ispadanja
BARCELONA - Paris Saint-Germain zaustavio je Barcelonu u četvrtfinalu Lige prvaka.
Hrgović: Ako izgubim sljedeći meč, idem u mirovinu
BOKS
Hrgović: Ako izgubim sljedeći meč, idem u mirovinu
ZAGREB - Filip Hrgović (17-0, 14 KO) 1. lipnja će u Rijadu na priredbi Matchroom vs. Queensberry: 5v5 odraditi dosad najveću borbu u karijeri. Protivnik će mu biti britanski boksač Daniel Dubois (20-2, 19 KO).
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE