GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Conte inzistira na dovođenju Modrića

Conte inzistira na dovođenju Modrića
ŽELJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 18.01.2020 / 12:06
Autor: SEEbiz
MADRID - Luka Modrić ulazi u završnu fazu boravka u madridskome Realu.

U lipnju će momčad očito osnažiti Donny van de Beek (stiže iz Ajaxa), a na to isto mjesto će pucati i Martin Odegaard, sjajni mladi Norvežanin, koji se trenutačno kali u Realu iz Sociedada.

Drugim riječima, vrijeme će neminovno odraditi svoje, a pitanje glasi samo gdje će Modrić poželjeti dovršiti karijeru.

Posljednjih se mjeseci pisalo da nije hladan na ideju o odlasku u Sjedinjene Američke Države, ali čini se da će prethodno morati dobro razmisliti i o gradu kojemu nije lako reći ne.

Naime, Španjolski portal Sport u petak navečer donosi informaciju da će ovog ljeta čelnici Intera poduzeti sve što je u njihovoj moći da u Milano dovedu hrvatskog reprezentativca, jer je to od njih izričito zatražio trener Antonio Conte.

Modrić je velika njegova želja, kaže novinar tog lista, te možda upravo ta karika koja nedostaje u nadmetanju s Juventusom za naslov prvaka Italije, piše Večernji list.

Istina, Inter već sada fantastično stoji u utrci s torinskim rivalom (nakon 19 kola kasni samo dva boda, op.a.), ali po svemu sudeći Conte u Modriću vidi upravo to iskustvo koje bi pomoglo da se neki gafovi više nikada ne ponove.

A Inter je, podsjetimo, već u skupini završio natjecanje u Ligi prvaka, što je gaf na koji su čelnici milanskoga kluba ovoga puta odlučili zažmiriti. Bilo kako bilo, lipanj će očito biti mjesec velikih odluka u obitelji hrvatskog kapetana jer mnogi će dobitnika Zlatne lopte pokušati privući u svoje redove. Interov je minus što Modrić daleko više simpatizira Milan i vezu sa Zvonimirom Bobanom, ali tko zna...

Tagovi: Luka Modrić, Antonio Conte, Inter, Real Madrid, AC Milan, Zvonimir Boban
PROČITAJ I OVO
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
DINAMO
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
ZAGREB - Sportski direktor Dinama, odnosno aktualni vršitelj te dužnosti, Marko Marić, na današnjoj je konferenciji za medije objasnio sportsku politiku kluba koju je dan ranije prezentirao na sjednici Izvršnog odbora.
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
Hajduk želi trenera iz Serie A
ŽELJE
Hajduk želi trenera iz Serie A
SPLIT - Priča o novom Hajdukovom treneru bit će aktualna sve dok s Poljuda ne puste 'bijeli dim'. Do tada će se nagađati tko će biti nasljednik Jure Ivankovića.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE