GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Clippersi prvi put ove sezone povezali dvije pobjede

Clippersi prvi put ove sezone povezali dvije pobjede
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 04.11.2021 / 08:52
Autor: SEEbiz / H
MINNEAPOLIS - Košarkaši Los Angeles Clippersa prvi su put ove sezone povezali dvije pobjede u NBA ligi svladavši kao gosti Minnesota Timberwolvese sa 126-115, a hrvatski centar Ivica Zubac je u pobjedi sudjelovao sa 10 koševa, šest skokova, dvije asistencije te po jednom osvojenom loptom i blokadom.

Zubac je na terenu proveo 34:25 minuta uz šut za dva 4-5 te pogođena oba slobodna bacanja.

Clippersi su ipak do uspjeha ponajprije stigli zahvaljujući sjajnom šutu za tricu, pogodili su 21 od 36 dalekometnih pokušaja, a prednjačili su Paul George sa 32 i Reggie Jackson sa 29 poena. Kod Wolvesa najučinkovitiji su bili Anthony Edwardsa sa 28 ubačaja te Karl-Anthony Towns sa 18 pogodaka i 11 skokova.

Nakon ovog ishoda oba sastava imaju omjer pobjeda i poraza 3-4.

Golden State Warriorsi nastavili su s odličnim igrama u ovoj sezoni te su se uvjerljivom 114-92 domaćom pobjedom protiv Charlotte Hornetsa poravnali s Utah Jazzom i Miami Heatom na vrhu lige, sva tri sastava imaju omjer 6-1. Warriorse su do pobjede predvodili neuobičajeni strijelci, Jordan Poole sa 28 te Draymond Green sa 26 koševa, Green je usto imao i 10 skokova te osam asistencija. Kod gostiju su najbolji bili Miles Bridges sa 32 ubačaja i devet skokova te Gordon Hayward sa 23 poena i 11 skokova.

Brooklyn Netsi ostvarili su treću pobjedu u nizu svladavši prošlosezonske finaliste Istoka Atlanta Hawkse sa 117-108. Domaći su kontrolirali rezultat tijekom čitavog drugog poluvremena, a opet je raspoložen bio Kevin Durant sa 32 pogotka, 18 je dodao Joe Harris, dok je kod gostiju najefikasniji bio De'Andre Hunter sa 26 ubačaja, a Trae Young je sa 21 košem, 10 asistencija i 9 skokova bio nadomak "triple-double" učinka.

Brooklyn je sada na omjeru 5-3, a Atlanta na 4-4.

Philadelphia 76-ersi stigli su do četvrte uzastopne pobjede 103-98 domaćim uspjehom protiv Chicago Bullsa, pa sada oba ta sastava imaju omjer 6-2. Seth Curry je 10 sekundi prije isteka vremena pogodio za prednost domaćih 10-98, a u sljedećem napadu gostiju Joel Embiid je blokirao DeMara DeRozana prilikom prodora pod koš i tako sigurao pobjedu. Curry je predvbodio strijelce Sixersa sa 22 koša, Embiid je dodao 18 uz devet skokova i sedam asistencija, dok su kod Bullsa najbolji bili DeRozan sa 37 poena i 10 skokova te Zach LaVine sa 27 ubačaja.

Nakon odličnog starta, New York Knicksi izgubili su drugu utakmicu zaredom, uspješniji su sa 111-98 na svom parketu bili Indiana Pacersi. Raspoložen je kod pobjednika bio Myles Turner sa 25 koševa i 13 skokova, 21 je dodao Caris LaVert, dok gostima nije pomoglo 23 poena RJ Barretta te 18 pogodaka i 14 skokova Juliusa Randlea.

Tagovi: Los Angeles Clippers, Ivica Zubac, Paul George, Rajon Rondo, Patrick Beverly, Eric Bledsoe
PROČITAJ I OVO
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
KADROVI
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
SPLIT - Petnaestak dana nakon odlaska Lukše Jakobušića iz Hajduka, navodno je poznat i njegov nasljednik.
Još jedan velikan u utrci za Danija Olma
TRANSFERI
Još jedan velikan u utrci za Danija Olma
LEIPZIG - Njemački mediji već se danima bave nagađanjima gdje će Dani Olmo nastaviti karijeru. Red Bull Leipzig njegovom će prodajom zaraditi 60 milijuna eura, a od tog transfera Dinamo će dobiti nešto više od šest milijuna eura.
Odlična vijest za Dalića i ostale izbornike
EURO
Odlična vijest za Dalića i ostale izbornike
ZAGREB - Europska nogometna unija (UEFA) dopustit će izbornicima da u reprezentacije za Europsko prvenstvo u Njemačkoj pozovu 26 umjesto dosadašnja 23 igrača, objavili su britanski mediji.
Hrvatski boksač koji je napadnut u Beogradu odustao od četvrtfinala EP-a
BOKS
Hrvatski boksač koji je napadnut u Beogradu odustao od četvrtfinala EP-a

ZAGREB - Hrvatski boksački savez (HBS) u utorak je objavio da reprezentativac Nikica Radonić neće nastupiti u četvrtfinalu kategorije do 86 kg Europskog boksačkog prvenstva u Beogradu, koje je prema rasporedu bilo zakazano za srijedu, 24. travnja.

Pjaca: Neću imati milosti za Dinamo
PORUKE
Pjaca: Neću imati milosti za Dinamo
RIJEKA - "Kao uvijek, idemo na pobjedu. Optimističan sam, mislim da će s gležnjom za tjedan dana biti sve u redu."
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE