GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Clippersi dovode Cousinsa

Clippersi dovode Cousinsa
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 31.03.2021 / 18:59
Autor: SEEbiz / Index.hr
LOS ANGELES - Los Angeles Clippersi planiraju potpisati desetodnevni ugovor s DeMarcusom Cousinsom, javljaju insideri Adrian Wojnarowski i Shams Charania.

Wojnarowski piše kako žele dovesti trećeg centra iza Sergea Ibake i Ivice Zupca. Cousins je četverostruki NBA All-Star te je svojevremeno bio jedan od najboljih centara lige, ali karijera mu se strmoglavila nakon što je 2018. pretrpio puknuće Ahilove tetive, a 2019. puknuće prednjeg križnog ligamenta. Oporavak je bio dug i nije se uspio vratiti u staru formu.

Ranije ove sezone igrao je za Houston Rocketse te u 25 utakmica bio na solidnim prosjecima od 9.6 poena i 7.6 skokova. Oni su ga otpustili pa će u Los Angeles doći kao slobodan igrač.

Clippersi su tako odgovorili konkurentima za naslov Lakersima i Netsima, koji su na isti način doveli dva zvučna imena. Lakersi su doveli Andrea Drummonda, a Netsi LaMarcusa Aldridgea.

Tagovi: DeMarcus Cousins, Serge Ibaka, Ivica Zubac, Los Angeles Clippers
PROČITAJ I OVO
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
KOŠARKA
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
RIO DE JANEIRO - Aleksandar Petrović, 65-godišnji nekadašnji izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije, ponovno je preuzeo Brazil, službeno je objavio tamošnji košarkaši savez na svojim internetskim stranicama.
Budimir će biti spreman za EURO
DOBRE VIJESTI
Budimir će biti spreman za EURO
PAMPLONA - Hrvatski nogometni reprezentativac Ante Budimir napustio je u srijedu bolnicu u Pamploni, gdje je proveo dvije noći nakon što mu je u ponedjeljak navečer slomljeno nekoliko rebara tijekom utakmice s Valencijom, izvijestio je u četvrtak njegov klub Osasuna, dodavši da bi trebao biti spreman za EURO u lipnju.
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
TRENERI
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
RIM - Roma je i službeno potvrdila da će dosadašnji trener Vučice Daniele De Rossi voditi ekipu Rome i u narednoj sezoni.
Ancelotti: Pep je džentlmen
POŠTOVANJE
Ancelotti: Pep je džentlmen
MANCHESTER - Svi su nas otpisali, rekao je trener Real Madrida Carlo Ancelotti, ali Real nikad ne umire, poručio je talijanski stručnjak nakon izbacivanja Manchester Cityja.
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
LIGA PRVAKA
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
MADRID - Nogometaši Real Madrida u fantastičnom četvrtfinalu Lige prvaka izbacili su Manchester City s ukupnih 5:4, a raspletu su prethodili produžeci i penali.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE