GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Ćiro: Dalić je slijep, ne vidi koliko je Kovačić loš

Ćiro: Dalić je slijep, ne vidi koliko je Kovačić loš
JASNA PORUKA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 06.09.2020 / 16:13
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Ćiro Blažević (85) nije dobro primio 4:1 poraz Hrvatske u Portugalu na uvertiri elitne skupine Lige nacija.

Dalićeva reprezentacija izgledala je blijedo i da nije bilo raspoloženog golmana Dominika Livakovića domaćin bi u Portu zabio još koji gol.

"Gledao sam utakmicu, ali bolje da nisam. Ovako nešto moglo se očekivati. Većina naših igrača nije u natjecateljskoj formi i to se vidjelo, a nedostajala su nam i dva ključna igrača", rekao je Ćiro za SportKlub pa dodao:

"Jedan čovjek posebno me razočarao, a očekivao sam da će biti naš ključni igrač. Kovačić je prošle sezone žario i palio po Engleskoj, bio je najbolji igrač Chelseaja i bilo mi je izrazito drago zbog toga, a u Portu je djelovao kao neprijateljski element u našim redovima."

Dalića, svog omiljenog učenika, također nije štedio.

"Dalić je čovjek koji bi ga iglom ubadao u guzicu da je mogao. Jedino mu možda zamjeram što je slijep i ne vidi koliko je dečko loš, da više nije za reprezentaciju. Prije dva dana govorio sam jednom novinaru L'Equipea kako će Kovačić postati naš nositelj i da se u Engleskoj probudio, a onda je odigrao onako."

Potom je još komentirao Matea Kovačića, najboljeg igrača Chelseaja prošle sezone po izboru njihovih navijača.

"Veliko razočaranje. Dečko koji je imao sve predispozicije da bude novi Boban ili Asanović postao je promašaj kojemu ovdje više nije mjesto."

Za kraj, bio je pomirljiv prema Daliću. Hrvatskoj u utorak slijedi gostovanje kod Francuske.

"Oni uvijek predstavljaju poseban motiv, ali ne bih se ni u Parizu nadao bajnom rezultatu. Ne nakon ovoga. Nadam se da će Dalić smoći snage i smisliti nešto bolje. On je jedini čovjek koji trenutačno ima moju punu podršku."

Tagovi: Ćiro Blažević, Mateo Kovačić, Zlatko Dalić
PROČITAJ I OVO
Olmo je blizu povratka u Barcelonu, to je dobra vijest za Dinamo
TRANSFERI
Olmo je blizu povratka u Barcelonu, to je dobra vijest za Dinamo
ZAGREB - Dani Olmo je blizu povratka u Barcelonu, deset godina nakon što je njenu akademiju La Masiju napustio kako bi otišao u Dinamo.
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
IZBORNICI
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
BERLIN - Njemački nogometni izbornik Julian Nagelsmann obnovio je ugovor na dvije godine do Svjetskog prvenstva 2026. u "odluci srca", objavio je u petak nacionalni savez DFB.
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
IZBORNIK
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
SARAJEVO - Sergej Barbarez novi je izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, a na tu ga je poziciju u petak imenovao Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH sa zadaćom da u naredne četiri godine konsolidira stanje i pokuša prekinuti niz stalnih poraza u kvalifikacijama za međunarodna natjecanja.
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MEDIJI
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MADRID - Nakon što je napravio fenomenalan posao s Realom u kratkom razdoblju kao trener, Zinedine Zidane okreće novi list i trebao bi postati novi trener Bayerna, tvrdi španjolski Mundo Deportivo.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE