GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Cirkus: Ministar odustao od deportacije Đokovića, ali nije isključeno da se to dogodi sljedećih dana

Cirkus: Ministar odustao od deportacije Đokovića, ali nije isključeno da se to dogodi sljedećih dana
VAN PAMETI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 10.01.2022 / 11:26
Autor: SEEbiz
MELBOURNE - Oči svijeta uprte su u Australiju. Ostaje li Novak Đoković u Melbourneu ili se vraća u Srbiju?

Kako pišu australski mediji, ministar je odustao od deportacije poslije odluke suda. Ipak, postoji šansa da se to dogodi sljedećih dana.

Novak je ušao u crni Audi sa zatamnjenim staklima te prolazi kroz masu navijača. Svi uzvikuju 'Nole, Nole'. Dogodio se i sukob navaijača i policije.

Navijači Novaka Đokovića pjevaju, skandiraju i plešu, vjeruju da će sve završiti pozitivno za prvog igrača svijeta.

Dok se očekuje konačna odluka ministra, pred 'hotelom' je sve više policije, ali i Đokovićevih pristaša. Sve bi navodno trebalo biti gotovo do 11:15 po našem vremenu što je krajnji rok za odluku. Srpski tenisač nije uhićen.

'Neprospavane noći za cijelu obitelj. Prolazimo kroz jako teške trenutke, Novak je pokazao koliko je uporan i koliko vjeruje u svoje ideale i da je veliki čovjek i izborio se ne samo za sebe već za cijeli svijet. S druge strane imamo sistem u Australiji koji je donio odluku u korist svim činjenicama i nije postojao razlog za nekom drugom odlukom, a sad dobivamo informacije da je očigledno ministar unutrašnjih poslova iznad suda', rekao je brat Đorđe Đoković za TV Prva te je dodao:

'Definitivno je sve ovo politika, a posljednja je informacija da ga hoće zatvoriti. Novak je trenutno s odvjetnicima u prostorijama gdje je bilo suđenje i razmišlja o opcijama. Ovo je bio veliki poraz za australske vlasti koje sve ovo teško podnose.'

Tagovi: Novak Đoković, Australian Open, Đorđe Đoković, Ivo Karlović, Rafael Nadal
PROČITAJ I OVO
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE