GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Cibona potpisala sponzorske ugovore s Franckom, Badelom 1862 i Krašem

Cibona potpisala sponzorske ugovore s Franckom, Badelom 1862 i Krašem
SPONZORI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 16.09.2021 / 16:43
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Danas se u VIP salonu Košarkaškog centra Dražen Petrović točno u podne održalo svečano potpisivanje sponzorskih ugovora.

Potpisivanju ugovora prisustvovali su predsjednik Uprave Francka Ivan Artuković, član Uprave Badela 1862 Domagoj Jelenc, direktor Košarkaškog kluba Cibona gospodin Domagoj Čavlović te predsjednik kluba Mladen Bušić. Predstavnici Kraša prethodno su uručili potpisani ugovor te poslali poruku vodstvu kluba i navijačima. Na domjenku koji je uslijedio pridružio se Mirko Novosel, sportski direktor Marin Rozić zajedno sa seniorskim sastavom te ostali zaposlenici kluba. Svi prisutni izrazili su zadovoljstvo ovom suradnjom i nadu za što boljim rezultatima ove sezone.

Ivan Artuković, predsjednik Uprave Francka izjavio je: Franck je oduvijek bio uz Cibonu u najboljim, ali i u najtežim trenucima – riječ je o više od 40 godina podrške i suradnje koju nastavljamo kao sponzori u ovoj sezoni. Zajedno s ostalim sponzorskim partnerima kluba spremno podržavamo mladu, talentiranu i ambicioznu ekipu s iznimnim potencijalnom, ali i razvoj košarke od najnižih uzrasta do profesionalne razine.

Domagoj Jelenc, član Uprave Badela 1862:

"Cibona je klub duge tradicije i jedan od sinonima i simbola hrvatske košarke. Smatramo da treba i zaslužuje podršku u nastojanju da se oporavi i osnaži i ponovno počne ostvarivati rezultate i nizati uspjehe kakvima smo se nekad radovali i na njih bili ponosni. Badel 1862 je već bio uz nju kada je bila snažan i jak klub, ali je onda i sam ušao u teško razdoblje. Nakon što je postao dio Meteor Grupe uspješno je oporavljen, a njegova očuvana tradicija temelj je novog rasta. Sada kada smo i sami osnaženi ponovno se vraćamo kao sponzor u klub jer vjerujemo da je takva pozitivna priča moguća i u Ciboni.

Slavko Ledić, predsjednik Uprave Kraša poručio je sljedeće:

"U godini u kojoj Kraš slavi 110. godina postojanja, a Cibona svoj 75. rođendan, drago nam je što možemo podržati klub koji je ispisao puno stranica hrvatske sportske povijesti. Vjerujemo da će im ova suradnja biti dodatan vjetar u leđa kako bi ostvarili što bolje rezultate i sportske uspjehe.

Za kraj svoju poruku poslao je Domagoj Čavlović, direktor Košarkaškog kluba Cibona:

"Iznimno sam ponosan i sretan što su vodeći ljudi Francka, Badela i Kraša – velikih i uspješnih domaćih kompanija, prepoznali potencijal košarkaškog kluba Cibona. Ovo je još jedan dokaz da na kvalitetan i profesionalan način vodimo klub, te imamo vrijednosti koje su prepoznali i naši novi/stari partneri. Franck, Badel i Kraš su bili uz Klub u njegovom najsjajnijem razdoblju, neki su s klubom prošli i izazovna vremena, no sada se svi vraćaju kako bismo dalje – zajedno, uspješno i ponosno, nastavili voditi klub prema onamo gdje Cibona i pripada, prema samome vrhu. Zahvaljujem im što su u Ciboni prepoznali kvalitetnog sportskog partnera te im želim dobrodošlicu u našu sportsku obitelj!

Tagovi: Cibona, Ivan Artuković, Franck, Mirko Novosel, Badel1862 i Kraš
PROČITAJ I OVO
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
ODUSTAJANJE
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
LIVERPOOL - Čelnici Liverpoola su izgubili strpljenje i odlučili su dići ruke od Xabija Alonsa, te je sada sigurno da španjolski stručnjak neće naslijediti Jürgena Kloppa na klupi Redsa.
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
DIJAGNOZA
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
BEOGRAD - Toni Kukoč, specijalni gost Sport Kluba, pratio je uzbudljivu utakmicu u "Areni" koju je Partizan na kraju izgubio od Olympiacosa, ali i nasmijao izjavom o potencijalnom trenerskom angažmanu Željka Obradovića u NBA ligi.
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
REAKCIJE
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
BEOGRAD - Novak Đoković i Goran Ivanišević prekinuli su suradnju nakon šest godina. Neočekivanu vijest na svom je Instagramu podijelio Đoković, koji se biranim riječima oprostio od svog dojučerašnjeg trenera.
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE