GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Cibona krenula u pripreme za novu sezonu

Cibona krenula u pripreme za novu sezonu
KOŠARKA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 22.08.2022 / 20:43
Autor: SEEbiz / H
ZAGREB - Službeno su počele pripreme KK Cibone za novu sezonu u kojoj će nastupati u HT Premijer ligi i u ABA ligi, a trener Josip Sesar je na prvo okupljanje u dvorani Dražen Petrović u ponedjeljak ujutro pozvao sve igrače pod ugovorom.

Sesar je za sada prozvao osam igrača: Krešimira Radovčića, Ivana Majcunića, Svena Smajlagića, Krešimira Ljubičića, Lovru Mazalina, Bornu Kapustu, Ivana Perasovića i Blaža Mesičeka.

"Sretni smo da danas možemo i službeno objaviti da će Cibona ući u 2022./2023. sezonu HT Premijer lige te ABA lige. Iza nas je radno ljeto u kojem nam je glavni cilj bio spasiti klub od stečaja. Naslijedili smo klub u velikim dugovima, pred nama je i dalje težak put, ali situacija je dobila sretan epilog, konkretnu kratkoročnu i dugoročnu strategiju i nadam se da ćemo slijedeće godine razgovarati o jednoj novoj, snažnoj Ciboni. Ovo je sezona oporavka, restrukturiranja i stabilizacije kluba, radimo na rješavanju kompleksnih financijskih pitanja, na odnosima s dionicima i vraćamo Cibonu na pravi put.. Hvala svim vjerovnicima koji su prepoznali ozbiljnost i dugoročne planove ove Uprave, te nas podržali i omogućili da danas odradimo prvi trening. Pred nama je izazovna sezona, ali uvjeren sam da smo pronašli naš put i da imamo jake saveznike", izjavio je direktor kluba Ivan Matasić.

"Trenutno smo u pregovorima s igračima kako bi oformili cijelu momčad. Osjećaji oko i unutar momčadi čine mi se vrlo pozitivnima. Počeli smo raditi dobro i s velikim entuzijazmom, grupa je sastavljena od kvalitetnih mladih igrača s velikom željom za radom, a angažirali smo trenera koji može razviti našu igru i donijeti dodanu vrijednost klubu. U fokusu su nam mlade kategorije u koje planiramo i dalje ulagati i razvijati mlade talente, to je zasigurno dugoročna strategija ove Uprave", nadovezao se sportski direktor kluba Marin Rozić.

Tagovi: Cibona, Josip Sesar, Ivan Perasović, Marin Rozić, Ivan Matasić, Sven Smajlagić
PROČITAJ I OVO
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE