GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Christian Eriksen posjetio suigrače u trening kampu

Christian Eriksen posjetio suigrače u trening kampu
OPORAVAK
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 19.06.2021 / 17:56
Autor: SEEbiz / H
KOPENHAGEN - Danski veznjak Christian Eriksen, koji se oporavlja od srčanog udara kojeg je doživio prije tjedan dana pred kraj prvog poluvremena utakmice protiv Finske, posjetio je u subotu svoje suigrače iz reprezentacije u trening kampu nacionalne momčadi blizu Kopenhagena, te je ručao s njima.

Eriksenu je prije nekoliko dana ugrađen poseban defibrilator koji stimulira rad srca.

"Nismo znali da će doći, ali njegov posjet donio je dobru energiju u ekipu. Mogli smo ga zagrliti i bilo je lijepo vidjeti ga kako šeta sa sinom. Bio je ovo odličan dan iz puno razloga", izjavio je danski veznjak Christian Norgaard.

Danska je izgubila prve dvije utakmice na Euru, od Finske (0:1) i Belgije (1:2). Na ljestvici vodi Belgija sa šest bodova, koja je osigurala plasman u osminu finala, Rusija i Finska imaju po tri boda, dok su Danci na začelju s dva poraza. U zadnjem kolu 21. lipnja sastaju se Rusija i Danska (Kopenhagen), te Belgija i Finska (St Peterburg).

Tagovi: Christian Eriksen, Danska
PROČITAJ I OVO
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
DINAMO
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
ZAGREB - Sportski direktor Dinama, odnosno aktualni vršitelj te dužnosti, Marko Marić, na današnjoj je konferenciji za medije objasnio sportsku politiku kluba koju je dan ranije prezentirao na sjednici Izvršnog odbora.
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE