GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Chelsea i Liverpool u Ligi prvaka, Arsenal bez Europe

Chelsea i Liverpool u Ligi prvaka, Arsenal bez Europe
PREMIERSHIP
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 23.05.2021 / 19:43
Autor: SEEbiz / H

LONDON - Nogometaši Liverpoola i Chelsea zauzeli su treće i četvrto mjesto nakon zadnjeg kola Engleske lige, te su izborili Ligu prvaka, dok je slavni Arsenal ostao Europe.

Liverpool je na svom stadionu golovima Manea svladao nezainteresirani Crystal Palace s 2-0, dok je Chelsea izgubio kod Aston Ville (1-2), ali mu je pomogao Tottenham koji je slavio kod Leicestera s 4-2.

U izvanrednoj utakmici "Lisice" su dvaput vodile golovima Vardya iz penala (18, 52), ali je Tootenham golovima Kanea (41) i Balea (87, 90+6), te autogolom Schmeichela (76) došao do sedmog mjesta i Konferencijske lige.

Aston Villa je golovima Traorea i El Ghazija slavila protiv Chelseaja, za koji je zabio Chilwell. Mateo Kovačić je igrao za Chelsea do 66. minute.

U Europu će i West Ham, koji je s 3-0 pobijedio Southampton, dok je prvak City s 5-0 "potopio" Everton.

"Topnici" su svladali Brighton s 2-0 i bili su u Europi do 87. minute, kada je Bale zabio za vodstvo Tottenhama.

Tagovi: Chelsea, Liverpool, Liga prvaka, Jamie Vardy, Mateo Kovačić, Arsenal
PROČITAJ I OVO
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
DINAMO
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
ZAGREB - Sportski direktor Dinama, odnosno aktualni vršitelj te dužnosti, Marko Marić, na današnjoj je konferenciji za medije objasnio sportsku politiku kluba koju je dan ranije prezentirao na sjednici Izvršnog odbora.
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
Hajduk želi trenera iz Serie A
ŽELJE
Hajduk želi trenera iz Serie A
SPLIT - Priča o novom Hajdukovom treneru bit će aktualna sve dok s Poljuda ne puste 'bijeli dim'. Do tada će se nagađati tko će biti nasljednik Jure Ivankovića.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE