GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Chelsea dovodi Nkunkua

Chelsea dovodi Nkunkua
TRANSFERI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 30.09.2022 / 17:11
Autor: SEEbiz / H
LONDON - Nogometaš Leipziga i francuski reprezentativac Christopher Nkunku karijeru će nastaviti u Chelseaju, tvrdi njemački list Bild.

Bild tvrdi da je francuski napadač uspješno prošao tajne liječničke preglede u Frankfurtu u prisustvu Chelseajevih liječnika. Transfer će biti realiziran u srpnju sljedeće godine, a Chelsea će najvjerojatnije aktivirati otkupnu klauzulu u ugovoru između Nkunkua i Leipziga koja iznosi 60 milijuna eura.

List ističe kako postoji mogućnost da Francuz u Chelsea stigne u siječnju, a čelnici londonskog kluba pokušat će u pregovorima s upravom Leipziga smanjiti odštetu za francuskog nogometaša.

Nkunku (24) je stigao u Leipzig 2019. godine iz Paris Saint-Germaina, a za njemački klub odigrao je 147 utakmica i postigao 53 gola uz 48 asistencija. Za reprezentaciju Francuske odigrao je osam utakmica.

Tagovi: Chirstopher Nkunku, Chelsea, RB Leipzig
PROČITAJ I OVO
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
IZBORNIK
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
SARAJEVO - Sergej Barbarez novi je izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, a na tu ga je poziciju u petak imenovao Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH sa zadaćom da u naredne četiri godine konsolidira stanje i pokuša prekinuti niz stalnih poraza u kvalifikacijama za međunarodna natjecanja.
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MEDIJI
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MADRID - Nakon što je napravio fenomenalan posao s Realom u kratkom razdoblju kao trener, Zinedine Zidane okreće novi list i trebao bi postati novi trener Bayerna, tvrdi španjolski Mundo Deportivo.
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
KOEFICIJENTI
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
ZAGREB - Nakon odigranih uzvratnih četvrtfinalnih utakmica nogometne Europske lige i Konferencijske lige postalo je i definitivno poznato da će iduće sezone u Ligi prvaka talijanski nogomet imati pet svojih predstavnika.
Vujošević: Vučič želi da uništi Partizan
SASVIM OTVORENO
Vujošević: Vučič želi da uništi Partizan
BEOGRAD - Proslavljeni trener Duško Vujošević u "360 stepeni" na N1 govorio je o navijačima, Partizanu i "ratu" sa Aleksandrom Vučićem.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE