GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Čeferin: EURO će se sigurno igrati

Čeferin: EURO će se sigurno igrati
UVJERAVANJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 18.11.2020 / 20:41
Autor: SEEbiz / H
MADRID - Predsjednik Europske nogometne federacije (UEFA) Aleksander Čeferin još jednom je naglasio kako je uvjeren da će se EURO održati iduće godine, usprkos drugom valu infekcije COVID-19 koja se trenutačno širi Europom.

Čeferin je u razgovoru za Marca Sport Weekend kazao kako je plan organizirati turnir u predviđenom formatu sa 12 domaćina širom Europe. Nada se i navijačima na stadionu.

"Plan je, naravno, igrati EURO. Siguran sam da ga ovaj put nećemo odgoditi. Ali naravno, pratimo situaciju kako bismo vidjeli hoćemo li možda morati nešto mijenjati. EURO će se igrati, možete reći da sam previše optimističan, ali vjerujem da će se ova pandemijska kriza završiti prije proljeća," dodao je Čeferin.

Slovenac je prošlog mjeseca u intervjuu za španjolsku TV mrežu Movistar + nagovijestio mogućnost smanjenja broja gradova domaćina ako će biti potrebno, iako UEFA i dalje inzistira na tome da je prerano odlučivati o sudbini EP-a koje će se održati idućeg ljeta.

Predsjednik krovne nogometne organizacije "Starog kontinenta" osvrnuo se i na vijesti o navodnom pokretanju Superlige u kojoj bi sudjelovali europski velikani.

"Za mene Superliga ne dolazi u obzir. To je san dvojice ili trojice direktora kojima nije stalo do solidarnosti. Nije ih briga ni za što osim za sebe, čak bi naštetili i vlastitim klubovima, ali vjerojatno to još ne shvaćaju. Ideja nije vrlo ozbiljna. Nastala je zbog odlaska predsjednika Barcelone, ali vjerujem da je to prije bila populistička ili politička ideja nego ozbiljna," zaključio je Čeferin.

Tagovi: Aleksander Čeferin, UEFA, europski kupovi, Liga prvaka, koronavirus i nogomet, koronavirus i sport
PROČITAJ I OVO
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
ODUSTAJANJE
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
LIVERPOOL - Čelnici Liverpoola su izgubili strpljenje i odlučili su dići ruke od Xabija Alonsa, te je sada sigurno da španjolski stručnjak neće naslijediti Jürgena Kloppa na klupi Redsa.
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
DIJAGNOZA
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
BEOGRAD - Toni Kukoč, specijalni gost Sport Kluba, pratio je uzbudljivu utakmicu u "Areni" koju je Partizan na kraju izgubio od Olympiacosa, ali i nasmijao izjavom o potencijalnom trenerskom angažmanu Željka Obradovića u NBA ligi.
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
REAKCIJE
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
BEOGRAD - Novak Đoković i Goran Ivanišević prekinuli su suradnju nakon šest godina. Neočekivanu vijest na svom je Instagramu podijelio Đoković, koji se biranim riječima oprostio od svog dojučerašnjeg trenera.
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE