GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Canelo Alvarez razvrgnuo najveći ugovor u povijesti sporta

Canelo Alvarez razvrgnuo najveći ugovor u povijesti sporta
EPILOG
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 07.11.2020 / 16:49
Autor: SEEbiz / Index.hr
NEW YORK - Američki ESPN je izvijestio kako su meksički boksač Canelo Alvarez i Golden Boy Promotions raskinuli ugovor.

Dogodilo se to dva mjeseca nakon što je Alvarez objavio kako će tužiti Golden Boy Promotions i streaming platformu DAZN zbog nepoštivanja ugovora, a preko svojih predstavnika je potraživao 280 milijuna dolara i raskid ugovora.

Alvarez je ugovor potpisao 2018. godine, a on mu je za 11 borbi trebao donijeti 365 milijuna dolara. To je u trenutku potpisa bio najveći ugovor u povijesti sporta, a Alvarez je do danas prema spomenutom ugovoru odradio tek tri borbe.

Canelo je osim s Golden Boy Promotionsom (čelnik Oscar De La Hoya) raskinuo ugovor i s DAZN-om. De La Hoya je izjavio kako je tužba riješena na zadovoljstvo svih zainteresiranih strana te meksičkom boksaču zaželio puno sreće u budućnosti. To je potvrdio i Canelov menadžer i trener Eddy Reynoso.

"Kao menadžer i trener Saula 'Canela' Alvareza dozvoljavam si da prenesem boksačkoj zajednici i svim našim fanovima informaciju kako je Canelo od 6. studenog slobodni agent. Tako da smo sada spremni nastaviti s njegovom karijerom. Svih ovih dana smo naporno radili u dvorani kako bismo bili u sjajnoj formi i kako bismo spremi dočekali borbu još ove godine. Datum, protivnika i lokaciju ćemo objaviti uskoro. Vratit ćemo se jači no ikad i pokazati da je meksički boks najbolji", kazao je Reynoso.

ESPN je doznao kako bi se Alvarez trebao boriti već 19. prosinca, a njegov protivnik bi trebao biti IBF-ov prvak u supersrednjoj kategoriji Caleb Plant (20:0).

Alvarez se nije borio od 2. studenog 2019. kada je u 11. rundi nokautirao Sergeja Kovaljeva i osvojio WBO titulu u poluteškoj kategoriji.

Tagovi: Canelo Alvarez, Golden Boy Promotions, Oscar De La Hoya
PROČITAJ I OVO
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
DINAMO
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
ZAGREB - Sportski direktor Dinama, odnosno aktualni vršitelj te dužnosti, Marko Marić, na današnjoj je konferenciji za medije objasnio sportsku politiku kluba koju je dan ranije prezentirao na sjednici Izvršnog odbora.
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE