GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Čačić: Norveški navijači se ne trebaju plašiti, dolaze u normalnu državu

Čačić: Norveški navijači se ne trebaju plašiti, dolaze u normalnu državu
JASNA PORUKA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 23.08.2022 / 20:30
Autor: SEEbiz / H
ZAGREB - Norveški navijači mogu bez straha doći u Zagreb,dolaze u normalnu državu, kazao je trener Dinama Ante Čaćić uoči uzvratnog dvoboja playoffa Lige prvaka u srijedu protiv norveškog Bodo Glimta.

Bodo Glimt je u prvoj utakmici pobijedio kao domaćin s 1-0, a neki norveški mediji objavili su tekstove u kojima su tamošnji navijači u strahu od napada u Zagrebu.

"Ne trebaju se plašiti, dolaze u normalnu državu. Naši navijači će nas bodriti s tribina, a stadion je rasprodan. Dočekali smo i da igramo utakmicu za Ligu prvaka, dočekujemo tu utakmicu u dobrom ozračju, a sigurno ćemo imati sjajnu podršku navijača. Očekujem dobro izdanje Dinama i sve ćemo učiniti da Zagreb i Hrvatska vide Ligu prvaka", kazao je Čačić, koji je dodao kako je adaptacija na umjetnu travu bio problem u Norveškoj.

"I da je u Norveškoj završilo neodlučeno opet bi morali pobijediti. Bodo će igrati isto kao i tada, oni su napadačka momčad, a mi moramo posebno paziti na bočne centaršuteve".

Kapetan Dinama Arijan Ademi također je kazao kako je Bodo dobar i zahtijevan suparnik, no vjeruje da će sve dobro završiti.

"Sada smo bolje upoznati s njihovim kvalitetama, a samopouzdanje nam dižu dvije posljednje pobjede u prvenstvu protiv Hajduka i Osijeka jer znamo koliko smo problema s njima imali prošle sezone. Želimo Ligu prvaka i nadam se da ćemo to ostvariti", kazao je Ademi.

Tagovi: Ante Čačić, Dinamo, Bodo/Glimt
PROČITAJ I OVO
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
IZBORNICI
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
BERLIN - Njemački nogometni izbornik Julian Nagelsmann obnovio je ugovor na dvije godine do Svjetskog prvenstva 2026. u "odluci srca", objavio je u petak nacionalni savez DFB.
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
IZBORNIK
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
SARAJEVO - Sergej Barbarez novi je izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, a na tu ga je poziciju u petak imenovao Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH sa zadaćom da u naredne četiri godine konsolidira stanje i pokuša prekinuti niz stalnih poraza u kvalifikacijama za međunarodna natjecanja.
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MEDIJI
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MADRID - Nakon što je napravio fenomenalan posao s Realom u kratkom razdoblju kao trener, Zinedine Zidane okreće novi list i trebao bi postati novi trener Bayerna, tvrdi španjolski Mundo Deportivo.
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
KOEFICIJENTI
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
ZAGREB - Nakon odigranih uzvratnih četvrtfinalnih utakmica nogometne Europske lige i Konferencijske lige postalo je i definitivno poznato da će iduće sezone u Ligi prvaka talijanski nogomet imati pet svojih predstavnika.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE