GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Čačić: Moramo igrati na mišiće, još nismo pravi

Čačić: Moramo igrati na mišiće, još nismo pravi
NAKON SHKUPIJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 27.07.2022 / 07:43
Autor: SEEbiz / H
SKOPLJE - „Ostvarili smo prvi cilj. Prošli smo Škupi i igrat ćemo u Europi“, bio je prvi komentar Ante Čačića, trenera Dinama koji je nakon 1-0 u Skoplju s ukupnih 3-2 nadjačao tamošnjeg prvaka u drugom pretkolu Lige prvaka.

Dinamo je tom pobjedom osigurao nastavak igranja u Europi ove sezone. Ukoliko bude slabiji od Ludogoreca u iduće dvije utakmice nastavit će natjecanje u play-offu Europske lige te će imati osigurano igranje Konferencijske lige u najgorem slučaju.

Prođe li bugarski Ludogorec onda će u najgorem slučaju imati osigurano igranje u jednoj od skupina Europske lige, a dakako da je glavni cilj i najveća nagrada igranje u jednoj od skupina Lige prvaka.

„Očekivano je ovo bila teška utakmica, takve su bile i vremenske prilike. Mislim da smo u dvije utakmice bili bolji i da zasluženo idemo dalje. Osim tog pogotka na startu drugog dijela imali smo dosta dobrih situacija za nove golove, ali nismo uspjeli zabiti. Oni imaju dobru dubinsku loptu i skok te su nam u tome radili probleme“, komentirao je trener Dinama.

„Bili smo nervozni, ali nikako uplašeni. Mi na ovom startu sezone moramo igrati na mišiće. Još nismo u stanju kojeg priželjkujemo i zato imamo ovakve predstave. Naravno da moramo biti bolji i bit ćemo, no ove su utakmice bile predstavljene kao da smo mi ogromni favoriti. No, nije ozbiljno se podcjenjivački postaviti prema bilo kojem prvaku. Namučili su nas, to je definitivno, a siguran sam da se Škupi u našoj ligi ne bi borio za opstanak“.

Osvrnuo se Čačić na strijelca Ademija te na idućeg suparnika, bugarskog prvaka Ludogorec.

„Ademi je naš kapetan i zabio je tko zna koliko važnih pogodaka. Ovo je bio jedan od tih. On je jako važan kotačić naše igre te je i ovaj put bio naš faktor X. Ludogorec? Imamo povijest utakmica protiv njih, a ja mogu reći da će Dinamo sigurno izgledati još bolje za tjedan ili dva“.

Tagovi: Ante Čačić, Dinamo, Ludogorec, Shkupi
PROČITAJ I OVO
Goran Tomić ostaje u Emiratima
TRENERI
Goran Tomić ostaje u Emiratima
ZAGREB - Hrvatski trener Goran Tomić (47) potpisao je novi, dvogodišnji ugovor s Al Bataehom, objavio je arapski klub. Tomić je u siječnju ove godine preuzeo momčad.
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
TRAKAVICA
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
BARCELONA - Barcelona ne dopušta da se stiša bura nakon El Clasica u kojem je Real slavio 3:2.
Carlos Tevez završio u bolnici
PROBLEMI
Carlos Tevez završio u bolnici
BUENOS AIRES - Bivši argentinski nogometaš i sadašnji trener argentinskog kluba Independiente Carlos Tevez primljen je u utorak u bolnicu zbog jakih bolova u prsima.
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MEDIJI
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MADRID - Luka Modrić ugovor s madridskim Realom ima do srpnja i još se ne zna u kojem klubu će 38-godišnji veznjak igrati sljedeće sezone. Marca, madridski list blizak Realu, tvrdi da Modrić ne želi promijeniti klub.
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
NBA PLAYOFF
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
LOS ANGELES - Dallas Mavericksi pobijedili su Clipperse 96-93 u drugoj utakmici doigravanja NBA lige u Los Angelesu, izjednačivši u seriji prvog kola na 1-1.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE