GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Butler predvodio Miami do 3-0, Houston dobio Lakerse

Butler predvodio Miami do 3-0, Houston dobio Lakerse
NBA PLAYOFF
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 05.09.2020 / 10:25
Autor: SEEbiz / H
ORLANDO - Košarkaši Miami Heata na korak su do finala Istočne konferencije NBA lige nakon što su noćas svladali Milwaukee Buckse sa 115-100, te sada vode sa 3-0 u pobjedama i treba im još jedna pobjeda za prolaz u finale Istoka.

Na ulasku u zadnju četvrtinu Miami je imao zaostatak od 12 koševa, ali je tu dionicu dobio sa 40-13, što je najveća razlika koju je neka momčad ostvarila u zadnjoj četvrtini u povijesti doigravanja NBA lige.

Također, Miami je u ovogodišnjem doigravanju još uvijek neporažen. Momčad Miamija predvodio je Jimmy Butler sa 30 koševa. Bam Adebayo je ostvario 20 poena i 16 skokova, Jae Crowder ubacio je 17, a Slovenac Goran Dragić 15 koševa.

Kod Milwaukeeja Giannis Antetokounmpo je ostvario 21 koš, 16 skokova i 9 asistencija. Brook Lopez dodao je 22, a Khris Middleton 18 poena.

U konferencijskom polufinalu Zapada Houston Rocketsi su poveli sa 1-0 u pobjedama nakon što su noćas svladali LA Lakerse sa 112-97. Utakmica je odlučena početkom zadnje četvrtine kada je Houston napravio seriju 16-3, te je otišao na 19 koševa prednosti. James Harden je ubacio 36 poena, Russell Westbrook dodao je 24, a Eric Gordon 23 koša.

Kod Lakersa najbolji je bio Anthony Davis sa 25 poena i 14 skokova, a LeBron James je ubacio 20 koševa, ali niti jedan u zadnjoj četvrtini.

Tagovi: Jimmy Butler, Miami Heat, James Harden, Houston Rockets, Goran Dragić, Milwaukee Bucks, Giannis Antetokounmpo
PROČITAJ I OVO
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
IZBORNIK
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
SARAJEVO - Sergej Barbarez novi je izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, a na tu ga je poziciju u petak imenovao Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH sa zadaćom da u naredne četiri godine konsolidira stanje i pokuša prekinuti niz stalnih poraza u kvalifikacijama za međunarodna natjecanja.
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MEDIJI
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MADRID - Nakon što je napravio fenomenalan posao s Realom u kratkom razdoblju kao trener, Zinedine Zidane okreće novi list i trebao bi postati novi trener Bayerna, tvrdi španjolski Mundo Deportivo.
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
KOEFICIJENTI
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
ZAGREB - Nakon odigranih uzvratnih četvrtfinalnih utakmica nogometne Europske lige i Konferencijske lige postalo je i definitivno poznato da će iduće sezone u Ligi prvaka talijanski nogomet imati pet svojih predstavnika.
Vujošević: Vučič želi da uništi Partizan
SASVIM OTVORENO
Vujošević: Vučič želi da uništi Partizan
BEOGRAD - Proslavljeni trener Duško Vujošević u "360 stepeni" na N1 govorio je o navijačima, Partizanu i "ratu" sa Aleksandrom Vučićem.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE