GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Bušlje pozitivan na koronavirus

Bušlje pozitivan na koronavirus
VATERPOLO
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 24.10.2020 / 12:18
Autor: SEEbiz

ZAGREB - Vaterpolist zagrebačke Mladosti i kapetan hrvatske vaterpolske reprezentacije Andro Bušlje pozitivan je na koronavirus, objavila je Mladost.

Jedan od najboljih svjetskih bekova testirao se u petak u skladu s planiranim testiranjem hrvatske vaterpolske reprezentacije ususret HEP kupu, a nalazi ostalih hrvatskih reprezentativaca su negativni.

"U petak smo se svi testirali, danas sam dobio pozitivan nalaz. U izolaciji sam, čekam detaljne upute epidemiologa. Nadam se da će svi ostali suigrači ostati zdravi kao što im je test pokazao i da će meni bolest proći što prije kako bismo se mogli svi skupa vratiti u bazen i trenirati kao prije“, izjavio je Andro Bušlje.

Mladost trenutno čeka upute epidemiologa o idućim koracima.

Hrvatska reprezentacija se priprema za kvalifikacijski turnir za plasman na Olimpijske igre, koji će se održati u Rotterdamu u veljači 2021. U sklopu priprema od 26. do 28.listopada na bazenu zagrebačke Mladosti odigrati će se međunarodni turnir HEP Cup s reprezentacijama Hrvatske, Crne Gore i SAD-a.

Tagovi: Andro Bušlje, HAVK Mladost, koronavirus u Hrvatskoj
PROČITAJ I OVO
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
IZNENAĐENJE
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
BEOGRAD - Nakon razlaza Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića glavno pitanje je bilo tko će biti novi trener u stožeru srpskog igrača.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE