GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Bullsi srušili Jazzere, nema više neporaženih

Bullsi srušili Jazzere, nema više neporaženih
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 31.10.2021 / 08:59
Autor: SEEbiz / H
CHICAGO - Chicago Bulls su nadigrali Utah Jazz sa 107:99 i tako više nema neporaženih momčadi u NBA ligi, redizajnirane Bikove predvodio je DeMar DeRozan s 32 koša, a pratnja su mu bili Zach LaVine (26) i Nikola Vučević (16).

S druge strane otpor su pružali Donovan Mitchell (30), Rudy Gobert (19), Jordan Clarkson (16) i Bojan Bogdanović (14). No, problem Jazza bio je šut od samo 38 posto, od čega 28,9 posto za tricu (11-38). Tako je Mitchell pogodio samo 9 od 27 lopti, Clarkson 5 od 19, a Bogdanović 5 od 14. Naš najbolji košarkaš je za 32 minute u igri skupio i devet skokova, dvije asistencije i jednu ukradenu loptu.

- Izlazimo na parket s mišlju da igramo čvrsto i jedan za drugog – rekao je veteran DeRozan.

– Nema veze protiv koga igramo, naša je dužnost igrati najbolje što možemo.

Bullsi su u posljednjoj četvrtini stvorili 17 poena prednosti i sačuvali je makar se Jazz primakao na minus pet (100:95) s dva slobodna bacanja Mitchella. U tim trenucima je za domaćine dvaput poentirao Vučević. Jazz je izgubio 20 lopti, koje su Bullsi pretvorili u 25 poena.

- Bili smo nesmotreni s loptom – rekao je Mitchell. – Mislim da je stvar u mentalnom pristupu.

Gosti su odmarali Mikea Conleya.

U najzanimljivijoj utakmici Washington je do omjera 5-1 stigao nakon dva produžetka (115:112) protiv Bostona. Lani drugi strijelac lige Bradley Beal je ubacio 36 koševa, po 20 su dodali Spencer Dinwiddie i Montrezl Harrell, dok je Kyle Kuzma uz 17 poena imao 17 skokova. Celticsima nisu pomogli Jaylen Brown s 34 i Jayson Tatum s 27 i 15 skokova.

Ako više nema neporaženih, više nema ni onih bez pobjede. Detroit je do prve došao protiv Orlanda uz 22 koša Jeramija Granta, a još šestorica Pistonsa su bila dvoznamenkasta.

Prvaci su doživjeli već treći poraz, Milwaukee (3-3) je na svom parketu izgubio 93:102 od San Antonija za koje je Dejounte Murray ubacio 23 koša.

Nikola Jokić je sa 26 poena, 19 skokova i sedam asistencija predvodio Denver do pobjede u Minneapolisu sa 93:91. Nuggetsi su večer ranije kod kuće svladali Dallas, a kod Minnesote su doputovali u četiri sata ujutro. Denveru je ovo bila 12. uzastopna pobjeda nad Minnesotom.

Rezultati: Washington – Boston 115:112, Detroit – Orlando 110:103, New Orleans – New York 117:123, Indiana – Toronto 94:97, Philadelphia – Atlanta 122:94, Chicago – Utah 107:99, Memphis – Miami 103:129, Milwaukee – San Antonio 93:102, Golden State – Oklahoma City 103:82, Minnesota – Denver 91:93, Phoenix – Cleveland 101:92.

Tagovi: Bojan Bogdanović, Utah Jazz, Donovan Mitchell, Devin Booker, Chicago Bulls, DeMar DeRozan, Zach LaVine, Nikola Vučević
PROČITAJ I OVO
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
KOŠARKA
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
RIO DE JANEIRO - Aleksandar Petrović, 65-godišnji nekadašnji izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije, ponovno je preuzeo Brazil, službeno je objavio tamošnji košarkaši savez na svojim internetskim stranicama.
Budimir će biti spreman za EURO
DOBRE VIJESTI
Budimir će biti spreman za EURO
PAMPLONA - Hrvatski nogometni reprezentativac Ante Budimir napustio je u srijedu bolnicu u Pamploni, gdje je proveo dvije noći nakon što mu je u ponedjeljak navečer slomljeno nekoliko rebara tijekom utakmice s Valencijom, izvijestio je u četvrtak njegov klub Osasuna, dodavši da bi trebao biti spreman za EURO u lipnju.
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
TRENERI
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
RIM - Roma je i službeno potvrdila da će dosadašnji trener Vučice Daniele De Rossi voditi ekipu Rome i u narednoj sezoni.
Ancelotti: Pep je džentlmen
POŠTOVANJE
Ancelotti: Pep je džentlmen
MANCHESTER - Svi su nas otpisali, rekao je trener Real Madrida Carlo Ancelotti, ali Real nikad ne umire, poručio je talijanski stručnjak nakon izbacivanja Manchester Cityja.
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
LIGA PRVAKA
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
MADRID - Nogometaši Real Madrida u fantastičnom četvrtfinalu Lige prvaka izbacili su Manchester City s ukupnih 5:4, a raspletu su prethodili produžeci i penali.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE