GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Bukić: Regionalnoj vaterpolskoj ligi možda je došao kraj

Bukić: Regionalnoj vaterpolskoj ligi možda je došao kraj
VATERPOLO
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 15.07.2020 / 20:16
Autor: SEEbiz / Sportske novosti
ZAGREB - Uoči finalne utakmice vaterpolske Regionalne lige između Juga i Mladosti u Dubrovniku izjavu je za nositelja TV-prava u uvodnoj emisiji dao Perica Bukić, direktor Hrvatskog vaterpolskog saveza.

Što on kaže o budućnosti tog natjecanja, inače najjače europske, samim time i svjetske vaterpolske lige?

- Moram najprije reći da sam presretan zbog toga što smo uopće ovaj završni turnir Regionalne lige i uspjeli održati. Imali smo velikih problema za dovesti Jadran iz Herceg Novog, koji je ovdje, pedesetak kilometara od Dubrovnika - rekao je.

Budućnost nije svjetla, barem ne jednako svjetla kao što je to bila kroz razdoblje veće od prethodnog desetljeća. Najave su svakakve, a potvrđeno je da još ništa nije službeno. Sastanak Upravnog odbora natjecanja ovog tjedna ipak nije održan.

- Ništa nije službeno, ali nekakva preliminarna odluka je da svaka zemlja, dakle Hrvatska, Srbija, Crna Gora i Slovenija sljedeće sezone najprije odigraju njihova nacionalna prvenstva, a da onda tek sjednemo i vidimo što ćemo napraviti s Regionalnom ligom. U svakom slučaju ćemo po pitanju svega pametniji biti u to vrijeme kada će se najprije odigrati nacionalna prvenstva, jer će biti jako teško ligu organizirati na ovakav, dosadašnji način. Mislim da ovako nećemo moći - rekao je nekad proslavljeni hrvatski vaterpolist.

Već ovoga vikenda krenut će i finalna serija domaćeg prvenstva, također ona između Juga i Mladosti u kojoj će se igrati na tri pobjede.

- Sigurno je da smo ponosni zbog toga što se igra, igraju i drugi klubovi za plasman, sva su natjecanja mlađih kategorija u tijeku, krenut će i ženska liga... Dobro je da uz treninge postoji i natjecanje koje je potrebno da se svi spreme za one velike stvari koje dolaze u budućnosti.

Tagovi: Perica Bukić, regionalna vaterpolska liga, Mladost, Jadran Herceg Novi, Jug
PROČITAJ I OVO
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
KOŠARKA
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
RIO DE JANEIRO - Aleksandar Petrović, 65-godišnji nekadašnji izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije, ponovno je preuzeo Brazil, službeno je objavio tamošnji košarkaši savez na svojim internetskim stranicama.
Budimir će biti spreman za EURO
DOBRE VIJESTI
Budimir će biti spreman za EURO
PAMPLONA - Hrvatski nogometni reprezentativac Ante Budimir napustio je u srijedu bolnicu u Pamploni, gdje je proveo dvije noći nakon što mu je u ponedjeljak navečer slomljeno nekoliko rebara tijekom utakmice s Valencijom, izvijestio je u četvrtak njegov klub Osasuna, dodavši da bi trebao biti spreman za EURO u lipnju.
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
TRENERI
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
RIM - Roma je i službeno potvrdila da će dosadašnji trener Vučice Daniele De Rossi voditi ekipu Rome i u narednoj sezoni.
Ancelotti: Pep je džentlmen
POŠTOVANJE
Ancelotti: Pep je džentlmen
MANCHESTER - Svi su nas otpisali, rekao je trener Real Madrida Carlo Ancelotti, ali Real nikad ne umire, poručio je talijanski stručnjak nakon izbacivanja Manchester Cityja.
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
LIGA PRVAKA
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
MADRID - Nogometaši Real Madrida u fantastičnom četvrtfinalu Lige prvaka izbacili su Manchester City s ukupnih 5:4, a raspletu su prethodili produžeci i penali.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE