GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Bucksi uvjerljivi protiv Lakersa

Bucksi uvjerljivi protiv Lakersa
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 10.02.2023 / 08:37
Autor: SEEbiz / index.hr
NEW YORK - Stao je niz Nikole Jokića od četiri utakmice s triple-doubleom. Sinoć je ostao kratak u asistencijama, kojih je imao manje nego izgubljenih lopti, a njegovi Denver Nuggetsi uz to su izgubili od Orlando Magica 115:104. Iako su i dalje komforno prvi na Zapadu (38-18), sad osim Bostona (39-16) bolji omjer od njih ima i Milwaukee (38-17).

Jokić je u Orlandu zabio 29 poena uz 12 skokova, šest asistencija, dvije blokade, jednu ukradenu loptu, ali i čak sedam izgubljenih. Ipak, srpski MVP ponovno je zadivio gledatelje jednim od svojih spektakularnih dodavanja, kada je preko cijelog terena pronašao suigrača Brucea Browna za polaganje.

Milwaukee je sredio Lakerse u Los Angelesu 115:106 i stisnuo Boston na vrhu Istoka, a Antetokounmpo je zabio 38 poena uz 10 skokova i šest asistencija. Lakersi su bili bez LeBrona Jamesa, ali i mnoštva igrača koji su trejdani posljednjeg dana roka za razmjene. U takvom sastavu predvodili su ih Dennis Schröder s 25 poena i 12 asistencija te Anthony Davis s 23 koša i 16 skokova.

U slično okrnjenom sastavu Phoenix je, bez novopristiglog Kevina Duranta, bez igrača koje su Sunsi poslali u zamjenu, bez Devina Bookera koji sanira ozljedu i bez Darija Šarića koji je trejdan u Oklahoma City, izgubio u Atlanti 116:107. Josh Okogie postigao je 25 poena za Sunse, a Trae Young 36 i 12 asistencija za Hawkse.

Brooklyn je, također bez igrača koji su stigli u razmjeni za Duranta, pobijedio Chicago 116:105, a najbolji igrač je s 25 poena bio Spencer Dinwiddie, koji je stigao u razmjeni za Kyrieja Irvinga. Mladi Cam Thomas, koji je na tri uzastopne utakmice zabio više od 40 poena, ovaj put je ostao na 20 uz užasan šut 3/16.

Tagovi: Milwaukee Bucks, Nikola Jokić, Giannis Antetokounmpo, Kevin Durant
PROČITAJ I OVO
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
IZNENAĐENJE
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
BEOGRAD - Nakon razlaza Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića glavno pitanje je bilo tko će biti novi trener u stožeru srpskog igrača.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE