GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Brozović na izlaznim vratima Intera

Brozović na izlaznim vratima Intera
ODLAZI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 24.08.2020 / 17:22
Autor: Seebiz/h
MILANO - Hrvatski nogometni reprezentativac Marcelo Brozović mogao bi ovoga ljeta napustiti redove Intera i karijeru nastaviti u europskom prvaku Bayernu, pišu talijanski mediji.

Čelnici Intera i Bayerna navodno su se sastali u Njemačkoj proteklog tjedna kako bi razgovarali o transferu.

Kako prenose mediji na "čizmi" Brozović bi preselio u Bayern, dok bi umjesto njega na San Siro otišao Thiago Alcantara kojeg lovi i Liverpool.

Hrvatski veznjak je ugovorom vezan za Inter do 2022. uz klauzulu od 60 milijuna eura. Očekivalo se da će Inter ponuditi Brozoviću novi ugovor, posebice što je već pet i pol sezona u tom klubu i ima status dokapetana. Međutim, " Nerazzurri" za sada šute.

Nagađa se kako bi Interov strateg Antonio Conte Brozovićev odlazak nadomjestio angažiranjem veznjaka Chelsea N'Gola Kantea kojeg je vodio dvije sezone na Stamford Bridgeu.

Inter je prošlog tjedna izgubio u finalu Europske lige od Seville sa 2-3, dok je Bayern u finalu Lige prvaka pobijedio PSG sa 1-0.

Tagovi: Marcelo Brozović, Inter, Bayern, Thiago Alcantara
PROČITAJ I OVO
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
IZNENAĐENJE
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
BEOGRAD - Nakon razlaza Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića glavno pitanje je bilo tko će biti novi trener u stožeru srpskog igrača.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE