GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Britanska vlada s 336 milijuna eura pomaže sport

Britanska vlada s 336 milijuna eura pomaže sport
POMOĆ
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 19.11.2020 / 17:31
Autor: SEEbiz / H
LONDON - Britanska vlada je namijenila 336 milijuna eura financijske pomoći britanskom sportu, koji bilježi velike gubitke zbog pandemije koronavirusa i izostanka prihoda od prodanih ulaznica.

Paket pomoći je u najvećoj mjeri namijenjen sportovima koji na stadione i u dvorane privlače najveći broj gledatelja, i to od onih vrhunskih do lokalnih. Sportska upravljačka tijela i ekipe dobit će pomoć uglavnom kao pozajmice, a zanimljivo je da profesionalni nogomet i kriket nisu dio ovoga "Zimskog sportskog paketa za preživljavanje".

Najveći dio pomoći, oko 15 milijuna eura, dobit će Engleski ragbi savez, konjički sport 45 milijuna, a amaterski nogomet 30 milijuna eura. Sredstva su izdvojena i za moto-sport, tenis, košarku, hokej na ledu, badminton i utrke pasa.

Britanska vlada je isprva tijekom ljeta namjeravala 1. listopada dopustiti povratak gledatelja na sportska borilišta, ali od toga do daljnjega neće biti ništa.

Tagovi: britanska vlada, Velika Britanija, britanski sport
PROČITAJ I OVO
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
IZNENAĐENJE
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
BEOGRAD - Nakon razlaza Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića glavno pitanje je bilo tko će biti novi trener u stožeru srpskog igrača.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE