GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Brazil prihvatio domaćinstvo Copa Americe

Brazil prihvatio domaćinstvo Copa Americe
DOMAĆINI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 01.06.2021 / 17:34
Autor: SEEbiz / H
RIO DE JANEIRO - Brazilski predsjednik Jair Bolsonaro rekao je u utorak da će njegova vlada biti uzoran domaćin Copa Americe kasnije ovog mjeseca, nakon što je južnoameričko nogometno prvenstvo skoro otkazano jer se planirani domaćin Argentina povukao zbog koronavirusa.

Razgovarajući s pristalicama u Braziliji, Bolsonaro je rekao da se konzultirao s ministrom zdravstva Marcelom Queirogom i dogovorili su se da bi se mogao održati četverotjedni turnir koji je igralo 10 južnoameričkih država.

Brazil je u ponedjeljak izabran za državu domaćina iznenađujućom odlukom donesenom zajedno s Južnoameričkom nogometnom konfederacijom (CONMEBOL) nakon što se Argentina povukla kao domaćin.

Na turniru će nastupiti neka od najvećih imena svjetskog nogometa, a među onima za koje se očekuje da će sudjelovati Argentinci Lionel Messi i Sergio Aguero, Neymar iz Brazila, te Urugvajci Luis Suarez i Edinson Cavani.

CONMEBOL je obećao da će svi igrači biti cijepljeni prije početka turnira.

Utakmica otvaranja na rasporedu je 13. lipnja, a finale zakazano za 10. srpnja, ali gradovi domaćini nisu imenovani, dok se organizatori trude sastaviti epidemiološki plan za sudjelovanje 10 momčadi koje će letjeti u Brazil.
Na Copa Americi neće biti gledatelja na stadionima.

Tagovi: Brazil, Copa America, Jair Bolsonaro
PROČITAJ I OVO
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
TRENERI
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
RIM - Roma je i službeno potvrdila da će dosadašnji trener Vučice Daniele De Rossi voditi ekipu Rome i u narednoj sezoni.
Ancelotti: Pep je džentlmen
POŠTOVANJE
Ancelotti: Pep je džentlmen
MANCHESTER - Svi su nas otpisali, rekao je trener Real Madrida Carlo Ancelotti, ali Real nikad ne umire, poručio je talijanski stručnjak nakon izbacivanja Manchester Cityja.
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
LIGA PRVAKA
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
MADRID - Nogometaši Real Madrida u fantastičnom četvrtfinalu Lige prvaka izbacili su Manchester City s ukupnih 5:4, a raspletu su prethodili produžeci i penali.
Dinamo došao na samo dva boda od Rijeke
HNL
Dinamo došao na samo dva boda od Rijeke
ZAGREB - Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola SuperSport HNL-a pobijedio Varaždin 2:1.
Slavnić se naljutio na Acu Petrovića
LJUTNJA
Slavnić se naljutio na Acu Petrovića
ZAGREB - U čast Draženu Petroviću 5. rujna u Zagrebu bit će spektakl. U Areni će igrati reprezentacija Hrvatske i selekcija Eurolige.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE