GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Branko Tamše novi trener Nexea

Branko Tamše novi trener Nexea
RUKOMET
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 29.01.2021 / 19:42
Autor: SEEbiz / H
NAŠICE - Nakon što je Hrvoje Horvat postao novi izbornik hrvatske rukometne reprezentacije, njegov nasljednik na klupi RK Nexea bit će slovenski stručnjak Branko Tamše (43) objavio je našički klub.

Horvat će nakon pet godina provedenih na klupi Nexea preseliti za kormilo hrvatske vrste, a naslijedit će ga slovenski stručnjak. Predsjednik Nexea Josip Ergović i novi trener "Gromova" potpisali su u petak ugovor prema kojem bi slovenski stručnjak trebao voditi klub iz Našica u iduće dvije i pol godine.

Tamše će našičku ekipu preuzeti u srijedu, a utakmicu 2. kola SEHA lige koju će Nexe odigrati u ponedjeljak protiv Vardara u Skopju vodit će Franjo Lelić.

Tamše je bio pomoćnik Ivici Obrvanu u Gorenju, čiju je klupu preuzeo 2009. godine te osvojio tri naslova prvaka Slovenije. Pet godina je vodio i RK Celje Pivovarna Laško i za to vrijeme uspio osvojiti 14 od 15 mogućih trofeja.

Od siječnja do rujna 2019. godine vodio je i PPD Zagreb s kojim je osvojio hrvatski Kup i prvenstvo, a posljednji angažman imao je u Kataru.

Naime, popularni "Branč Osvajalec", kako su ga prozvali slovenski mediji zbog brojnih osvojenih trofeja u slovenskoj ligi i kupu, vodio je i najpoznatiji katarski klub Al Rayyan.

Tagovi: Branko Tamše, Nexe, Hrvoje Horvat, Josip Ergović, PPD Zagreb
PROČITAJ I OVO
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
IZBORNICI
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
BERLIN - Njemački nogometni izbornik Julian Nagelsmann obnovio je ugovor na dvije godine do Svjetskog prvenstva 2026. u "odluci srca", objavio je u petak nacionalni savez DFB.
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
IZBORNIK
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
SARAJEVO - Sergej Barbarez novi je izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, a na tu ga je poziciju u petak imenovao Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH sa zadaćom da u naredne četiri godine konsolidira stanje i pokuša prekinuti niz stalnih poraza u kvalifikacijama za međunarodna natjecanja.
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MEDIJI
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MADRID - Nakon što je napravio fenomenalan posao s Realom u kratkom razdoblju kao trener, Zinedine Zidane okreće novi list i trebao bi postati novi trener Bayerna, tvrdi španjolski Mundo Deportivo.
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
KOEFICIJENTI
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
ZAGREB - Nakon odigranih uzvratnih četvrtfinalnih utakmica nogometne Europske lige i Konferencijske lige postalo je i definitivno poznato da će iduće sezone u Ligi prvaka talijanski nogomet imati pet svojih predstavnika.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE