GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Borna Sosa je zadnjeg dana prijelaznog roka odbio transfer u Englesku

Borna Sosa je zadnjeg dana prijelaznog roka odbio transfer u Englesku
OTKRIĆA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 04.02.2023 / 12:51
Autor: SEEbiz / index.hr
LONDON - Leeds United je posljednjih dana prijelaznog roka intenzivno radio na dovođenju Borne Sose iz Stuttgarta, objavio je u svojoj kolumni za Caught Offside renomirani njemački novinar Christian Falk. Ovaj posao se spominjao i tijekom prošlog ljetnog prijelaznog roka, ali sada je priča bila jako ozbiljna.

"Bayer Leverkusen i Eintracht Frankfurt su bili zainteresirani za Bornu Sosu, ali odšteta od 12 milijuna eura koju je tražio Stuttgart je bila prevelika. Onda se javio Leeds koji je bio jako ozbiljan i spreman platiti odštetu, ali je Sosa odbio transfer u Premier ligu. Moguće je da će priča oživjeti na ljeto", piše Falk, prenosi Index.

Podsjetimo, Sosa zbog ozljede aduktora već neko vrijeme ne nastupa za Stuttgart, a dosad se najviše pisalo o interesu Bayera koji spominje i Falk. U Bayeru su se nadali da će Sosu uspjeti dovesti u transferu koji ne bi premašio 10 milijuna eura, a to je bilo premalo u odnosu na iznos na koji procjenjuju hrvatskog lijevog beka u njegovom klubu. Sosa je pod ugovorom sa Stuttgartom do ljeta 2025.

Istaknimo i da je Transfermarkt početkom ove godine ažurirao procjene vrijednosti svjetskih nogometaša. Ažurirane su između ostalih i cijene hrvatskih igrača. Zanimljivo, velikom broju njih je pala vrijednost iako su igrali važnu ulogu na Svjetskom prvenstvu.

Kod nekih su razlozi nove cijene sportske prirode i nagli porast/pad forme, dok su kod drugih to tehnički razlozi (ugovor koji istječe, dob...). Ovim igračima je vrijednost najviše pala/porasla od 1. srpnja naovamo. Na tom popisu našao se i Sosa kojem je vrijednost pala za tri milijuna eura.

Tagovi: Borna Sosa, Leeds United, Stuttgart
PROČITAJ I OVO
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE