GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Bogdanovićevih 18 poena u porazu Utaha

Bogdanovićevih 18 poena u porazu Utaha
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 19.12.2021 / 08:56
Autor: SEEbiz / H
SALT LAKE CITY - Utah Jazz Bojana Bogdanovića su u subotu doživjeli drugi poraz zaredom u isto toliko večeri, bolji od njih su u Salt Lake Cityju bili Washington Wizardsi sa 109-103.

Wizardse je do pobjede, kojom je prekinut niz od četiri poraza, predvodio raspoloženi Bradley Beal koji je utakmicu završio sa 37 ubačaja, sedam asistencija i pet skokova.

Bogdanović je za Utah odigrao 32 minute i u tom je vremenu zabio 18 koševa (šut iz igre 6/15, trice 3/6) uz dva skoka i jednu asistenciju. Najbolji pojedinac Utaha bio je Donovan Mitchell sa 32 koša i pet asistencija.

Poraz su doživjeli i LA Clippersi Ivice Zubca, njih su na svom terenu sa 104-103 nadigrali Oklahoma City Thunder kojima je pobjedu tricom na zvuk sirene za kraj donio Shai Gilgeous-Alexander.

Luguentz Dort je u pobjedi Oklahome ubacio 29 koševa, dok je Gilgeous-Alexander dodao 18 poena kao i Josh Giddey.

Ovo je tek četvrta pobjeda Oklahome u 17 utakmica, a Clippersima drugi uzastopni poraz.

Luke Kennard je bio najučinkovitiji u redovima Clippersa sa 27 ubačaja od čega je sedam trica, a Terance Mann je dodao 18 koševa. Zubac je na terenu proveo 24:05 minuta, a upisao je četiri koša (šut iz igre 1/1), dvije asistencije, šest skokova i jednu ukradenu loptu.

Houston Rockets su sa 116-107 bili bolji od Detroit Pistonsa, a do pobjede ih je predvodio Christian Wood sa 21 košem i osam skokova. Osim njega su svi ostali članovi prve petorke upisali dvoznamenkasti učinak- Eric Gordon je dodao 18 koševa i pet asista, Garrison Mathews 16 koševa, Jae'Sean Tate 11 koševa, a Kenyon Martin Jr. deset koševa.

Ovo je Pistonsima 14. poraz zaredom.

Toronto Raptors su kod kuće sa 119-100 bili bolji od Golden State Warriorsa. Fred VanVleet i Scottie Barnes su zajedno ubacili 48 koševa za slavlje domaće momčadi, a u redovima Warriorsa. koji su bili bez svojih najboljih igrača, Damion Lee je upisao 14 poena, Gary Peyton II 13, a Kevon Looney 12.

Cleveland Cavaliers su stigli do šeste pobjede u nizu svladavši na gostovanju sa 119-90 Milwaukee Buckse. Cedi Osman je bio najbolji strijelac pobjedničke momčadi sa 23 koša, a Darius Garland je dodao 22.

Milwaukee, koji je bio bez Bobbyja Portisa, Wesleya Matthewsa, Dontea DiVincenzoa i Giannisa Antetokounmpoa koji su u izolaciji, predvodio je Jordan Nwora sa 28 ubačaja.

Orlando Magic su sa 100-93 bili bolji od Brooklyn Netsa prekinuvši tako niz od sedam poraza zaredom. Orlandu je ovo tek druga pobjeda u zadnjih 15 utakmica iako je propustio vodstvo od 17 koševa.

Robin Lopez je bio najbolji strijelac u pobjedi sa 20 ubačaja i deset skokova, dok je Gary Harris dodao 17 koševa. Patty Mills je zabio 23 koša za Netse.

I u zadnjoj utakmici igranoj sinoć Boston Celtics su sa 114-107 nadigrali New York Knickse, a do pobjede su ih vodili Josh Richardson sa 27 i Jayson Tatum sa 25 koševa.

Tagovi: Bojan Boganović, Ivica Zubac, Luguentz Dort ,Los Angeles Clippers, Utah Jazz
PROČITAJ I OVO
Olmo je blizu povratka u Barcelonu, to je dobra vijest za Dinamo
TRANSFERI
Olmo je blizu povratka u Barcelonu, to je dobra vijest za Dinamo
ZAGREB - Dani Olmo je blizu povratka u Barcelonu, deset godina nakon što je njenu akademiju La Masiju napustio kako bi otišao u Dinamo.
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
IZBORNICI
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
BERLIN - Njemački nogometni izbornik Julian Nagelsmann obnovio je ugovor na dvije godine do Svjetskog prvenstva 2026. u "odluci srca", objavio je u petak nacionalni savez DFB.
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
IZBORNIK
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
SARAJEVO - Sergej Barbarez novi je izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, a na tu ga je poziciju u petak imenovao Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH sa zadaćom da u naredne četiri godine konsolidira stanje i pokuša prekinuti niz stalnih poraza u kvalifikacijama za međunarodna natjecanja.
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MEDIJI
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MADRID - Nakon što je napravio fenomenalan posao s Realom u kratkom razdoblju kao trener, Zinedine Zidane okreće novi list i trebao bi postati novi trener Bayerna, tvrdi španjolski Mundo Deportivo.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE