GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Bogdanović utakmicom sezone odveo Detroit do pobjede

Bogdanović utakmicom sezone odveo Detroit do pobjede
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 11.02.2023 / 08:58
Autor: SEEbiz
DETROIT - Košarkaši Detroit Pistonsa pobijedili su kod kuće San Antonio Spurse rezultatom 138:131. Utakmica je otišla u dva produžetka, a junak je bio hrvatski reprezentativac Bojan Bogdanović.

On je utrpao 32 poena uz šut 11/24, a posebno je precizan bio s linije za tri poena s koje je pogodio čak šest od deset šuteva. Savršen je bio s linije slobodnih bacanja (10 od 10).

Tom učinku dodao je pet skokova, jednu asistenciju te dvije izgubljene lopte. Ono što je bilo posebno impresivno kod Bogdanovića je tajming poena. Naime, čak deset njih zabio je u produžetku i odveo svoju momčad do pobjede. Imao je veliku pomoć centra Jalena Durena koji je imao 30 poena i 17 asistencija, dok je kod Spursa najbolji bio Devonte Graham s 31 poenom.

Boston Celticsi su sa 127:116 pobijedili Charlote Hornetse, a Jason Tatum i Derrick White su zajedno zabili čak 74 poena. Tatum je učinku od 41 koša dodao po četiri skoka i asistencije, a Derrick White je imao double-double učinak s deset asistencija u 33 poena.

Pravi obračun pištoljaša gledali smo u Portlandu gdje su Blazersi izgubili od gostujućeg Oklahoma City Thundera za koji nije debitirao Dario Šarić. Iako je Damian Lillard bio raspoložen i ubacio je čak 38 poena, bolji je bio Shai Gilgeous-Alexander koji igra nevjerojatnu sezonu.


Sjajni bek Thundera ubacio je 44 poena uz 13 pogođenih šuteva od 16 iz igre te skoro savršenih 18/19 s linije slobodnih bacanja. Imao je i tri skoka, sedam asistencija, jednu blokadu, dvije ukradene te četiri izgubljene lopte.

Drugu utakmicu za Dallas Maverickse odigrao je Kyrie Irving. Ovog puta je uspio pobijediti u Sacramentu kod Kingsa (114:122) bez pomoći ozlijeđenog Luke Dončića. Irving je za točno 35 minuta dao 25 poena uz grozan šut 4/15 iz igre, deset asistencija te tri skoka.

Tagovi: Bojan Bogdanović, Detroit Pistons, Kyrie Irving, Luka Dončić, Jayson Tatum
PROČITAJ I OVO
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE