GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Bogdanović upisao 18 poena za pobjedu i prvo mjesto na Zapadu

Bogdanović upisao 18 poena za pobjedu i prvo mjesto na Zapadu
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 17.05.2021 / 08:18
Autor: SEEbiz / H
SACRAMENTO - Hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović odigrao je još jednu dobru utakmicu u pobjedi svog Utah Jazza 121-99 u gostima kod Sacramento Kingsa, a time je Utah potvrdio mjesto prvog nositelja u Zapadnoj konferenciji NBA lige.

Bogdanović je upisao 18 koševa (šut 5-15), 6 skokova i 4 asistencije, a prvi strijelac momčadi bio je Jordan Clarkson sa 33 poena.

I dok se playmaker Mike Conley vratio prije dva dana u ekipu, najbolji igrač Jazza Donovan Mitchell bit će spreman za doigravanje.

Drugu večer zaredom Phoenix je slavio na gostovanju u San Antoniju, a u pobjedi Sunsa 123-121 Dario Šarić je za 27 minuta ubacio 13 koševa (šut 6-12) uz četiri skoka, četiri asistencije i dvije ukradene lopte.
Sunsi su odmarali Devina Bookera i Chrisa Paula, a od devetorice igrača koje je Phoenix koristio, čak osmorica su imali dvoznamenkasti učinak. Luka Šamanić opet nije bio u sastavu Spursa zbog ozljede.

Oklahoma City je svladao LA Clipperse sa 117-112 i gurnuo ih na mjesto četvrtog nositelja na Zapadu, a hrvatski centar u redovima Clippersa Ivica Zubac proveo je na terenu samo šest sekundi.

Trener Clippersa Tyronn Lue odmarao je dvojicu svojih najboljih igrača Kawhija Leonarda i Paula Georgea, a u prvom krugu doigravanja momčad iz Los Angelesa će igrati protiv Dončićevog Dallasa.

Tagovi: Bojan Bogdanović, Brooklyn Nets, Mike Conley, Ivica Zubac, Kevin Durant, Donovan Mitchell
PROČITAJ I OVO
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
DINAMO
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
ZAGREB - Sportski direktor Dinama, odnosno aktualni vršitelj te dužnosti, Marko Marić, na današnjoj je konferenciji za medije objasnio sportsku politiku kluba koju je dan ranije prezentirao na sjednici Izvršnog odbora.
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE