GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Bogdanović ubacio 20 za treću uzastopnu pobjedu Jazza

Bogdanović ubacio 20 za treću uzastopnu pobjedu Jazza
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 08.02.2022 / 09:06
Autor: SEEbiz / H
SALT LAKE CITY - Košarkaši Utah Jazza ostvarili su treću uzastopnu pobjedu u NBA ligi svladavši na svom terenu New York Knickse sa 113-104 u susretu punom preokreta, a hrvatski reprezentativac Bojan Bogdanović je bio drugi strijelac pobjedničkog sastava sa 20 ubačaja.

Bogdanović je na terenu proveo 31:44 minute je je šutirao za dva 4-7, za tricu 2-7 te 6-6 s linije slobodnih bacanja, a imao je usto i četiri skoka te jednu asistenciju.

Nakon što je domaći sastav poveo 68-58 početkom drugog poluvremena uslijedila je nevjerojatna serija gostiju od 24-2 kojom su preuzeli kontrolu rezultata, ali u posljednjih 12 minuta Jazz je bio uspješniji sa 31-18 i ostvario važan uspjeh.

Prvi strijelac Jazza bio je Donovan Mitchell sa 32 koša, dok Knicksima nisu pomogli odlični učinci Juliusa Randlea, koji je ubacio 30, RJ-a Barretta, koji se zaustavio na 23, te Mitchella Robinsona koji je uz 19 poena imao i 21 skok.

S omjerom pobjeda i poraza 33-21 Utah je četvrti na Zapadu, dok je New York sa 24-30 12. na Istoku.

Vodeći sastav lige Phoenix Sunsi ostvarili su vrijednu 127-124 pobjedu protiv jednog od vodećih sastava istoka Chicago Bullsa, ali konačna razlika ne govori pravu sliku utakmice. Naime, Sunsi su krajem treće četvrtine vodili sa 27 razlike 88-61) i iako su se Bullsi primakli na 113-104 sredinom četvrte završnica usptvari nije bila neizvjesna jer je 1:40 minuta prije kraja ponovno bilo sigurnih 127-112 za goste. Završnom serijom 12-0 Bullsi su tek ublažili poraz.

Devin Booker je sa 38 pogodaka predvodio lanjske finaliste, Chris Paul je dodao 19 koševa uz 11 asistencija, dok Bullsima nisu bila dovoljna dva raspoložena igrača, DeMar DeRozan sa 38 te Zach LaVine sa 32 poena.

Sunsi su s omjerom 43-10 uvjerljivo vodeći na Zapadu i u čitavoj ligi, dok su Bullsi sa 33-21 na diobi trećeg mjesta na Istoku.

Golden State Warriorsi ostvarili su devetu pobjedu zaredom rutinski kao gosti svladavši Oklahoma City Thunder sa 110-98. Klay Thompson je sa 21 košem bio prvi strijelac Warriorsa, no prvo ime pobjedničkog sastava bio je Stephen Curry kojemu je jedan skok nedostajao do "triple-double" učinka, zaustavio se na 19 ubačaja, 10 asistencija i 9 skokova. Luguentz Dort sa 26 i Darius Bazley sa 20 poena bili su najbolji kod Thundera.

Warriorsi su sa 41-13 drugi na zapadu, dok je Thunder 14. sa 17-36.

Miami Heat učvrstio se na vrhu istoka sigurnom 121-100 gostujućom pobjedom protiv Washington Wizardsa. Bam Adebayo je sa 21 košem bio najefikasniji kod Heata, dok je Corey Kispert ubacio 20 za Wizardse.

Heat je sada na omjeru 35-20, a Wizardsi su 11. na Istoku sa 24-29.

Toronto Raptorsi ostvrili su šestu uzastopnu pobjedu nadigravši kao gosti Charlotte Hornetse, kojima je ovo peti poraz zaredom, sa 116-101. Pascal Siakam je sa 4 koša, 11 skokova i 8 asistencija bio prvo ime kod pobjednika, a Miles Bridsges sa 25 ubačaja kod poraženih.

Toronto je sada šesti na Istoku sa 29-23, dok je Charlotte sa 28-27 deveti.

Tagovi: Bojan Bogdanović, Utah Jazz, Devin Booker, Donovan Mitchell
PROČITAJ I OVO
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
KOEFICIJENTI
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
ZAGREB - Nakon odigranih uzvratnih četvrtfinalnih utakmica nogometne Europske lige i Konferencijske lige postalo je i definitivno poznato da će iduće sezone u Ligi prvaka talijanski nogomet imati pet svojih predstavnika.
Vujošević: Vučič želi da uništi Partizan
SASVIM OTVORENO
Vujošević: Vučič želi da uništi Partizan
BEOGRAD - Proslavljeni trener Duško Vujošević u "360 stepeni" na N1 govorio je o navijačima, Partizanu i "ratu" sa Aleksandrom Vučićem.
Livaković obranio dva penala, ali...
DRAMA
Livaković obranio dva penala, ali...
ISTANBUL - Dominik Livaković je heroj Fenerbahčea iako je njegov klub dramatično ispao od Olmypiacosa u četvrtfinalu Konferencijske lige.
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
KOŠARKA
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
RIO DE JANEIRO - Aleksandar Petrović, 65-godišnji nekadašnji izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije, ponovno je preuzeo Brazil, službeno je objavio tamošnji košarkaši savez na svojim internetskim stranicama.
Budimir će biti spreman za EURO
DOBRE VIJESTI
Budimir će biti spreman za EURO
PAMPLONA - Hrvatski nogometni reprezentativac Ante Budimir napustio je u srijedu bolnicu u Pamploni, gdje je proveo dvije noći nakon što mu je u ponedjeljak navečer slomljeno nekoliko rebara tijekom utakmice s Valencijom, izvijestio je u četvrtak njegov klub Osasuna, dodavši da bi trebao biti spreman za EURO u lipnju.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE