GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Bogdanović sjajan u pobjedi Jazza

Bogdanović sjajan u pobjedi Jazza
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 01.01.2022 / 08:33
Autor: SEEbiz / H
SALT LAKE CITY - Utah Jazz su zadnjeg dana 2021. svojim navijačima u Vivint Areni podarili pobjedu 120-108 nad Minnesota Timberwolvesima u kojoj je Bojan Bogdanović ubacio 24 koša i sa 12 skokova izjednačio osobni rekord u NBA ligi.

Strijelce Jazza predvodio je Donovan Mitchell sa 39 koševa, a Jordan Clarkson je ubacio 20. Kod gostiju su najbolji bili Anthony Edwards sa 26 koševa i Malik Beasley sa 22.

Utah je kalendarsku 2021. završila s nizom od šest pobjeda i kao treća momčad Zapadne konferencije u ovoj sezoni s učinkom 26-9. Ispred su samo Golden State (27-7) i Phoenix (27-8) koji je na Staru godinu poražen sa 108-123 na gostovanju u Bostonu.

Nakon 209 uzastopnih nastupa u utakmicama NBA lige, Ivica Zubac je propustio gostovanje njegove momčadi kod Toronto Raptorsa, na kojem su LA Clippersi poraženi sa 108-116. Zubac je u četvrtak ušao u zdravstveni i sigurnosni protokol.

Clipperse su predvodili Marcus Morris sa 20 koševa i Terance Mann sa 18 poena i 11 skokova, dok su kod pobjednika najbolji bili Fred VanVleet sa 31 košem i devet asistencija, OG Anunoby sa 26 poena te Pascal Siakam sa 25 koševa, 19 skokova i sedam asistencija.

Clippersi su na šestom mjestu ljestvice Zapadne konferencije s učinkom 18-18.

Tagovi: Bojan Bogdanović, Ivica Zubac, Fred VanVleet, Marcus Morris
PROČITAJ I OVO
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
IZNENAĐENJE
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
BEOGRAD - Nakon razlaza Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića glavno pitanje je bilo tko će biti novi trener u stožeru srpskog igrača.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE