GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Bogdanović odličan, Jazz izgubio od Minnesote

Bogdanović odličan, Jazz izgubio od Minnesote
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 25.04.2021 / 08:26
Autor: SEEbiz
NEW YORK - Košarkaši iz regije imali su još jednu sjajnu večer u NBA ligi.

Hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović bio je najbolji strijelac utakmice u kojoj je njegov Utah Jazz izgubio od Minnesote sa 96-101. Bogdanović je ubacio 30 koševa (šut 11-20) pogodivši sedam trica (šut za trice 7-13), a tome je pridodao 4 skoka te 2 asistencije, i to mu je peti najbolji učinak sezone.

San Antonio je u gostima svladao New Orleans 110-108, a Luka Šamanić je u dresu Spursa u 5:46 minuta ostvario 3 koša i 2 skoka.

Nuggetsi su u Denveru pobijedili ekipu Houston Rocketsa rezultatom 129:116, a u pobjedničkom timu je još jedan brutalan double-double ostvario srbijanski centar Nikola Jokić.

Naime, jedan od najboljih igrača lige imao je 24 poena, osam skokova i čak 12 asistencija što je odlično brojka za jednog centra. Pomogao mu je Porter s 39 poena, dok je u poraženom timu najbolji bio Wilson s 25 poena.

Odličnu partiju sinoć pružio je i Crnogorac Nikola Vučević u porazu njegovih Chicago Bullsa u gostima kod Miami Heata (106:101). Vučević je gotovo radio sve što je htio pa je tako imao 26 poena, 14 skokova i šest asistencija.

Sjajan meč odigrao je i Slovenac Luka Dončić za svoje Dallas Mavericske u rušenju Los Angeles Lakersa (108:93). Dončić je utakmicu okončao s 18 poena i 13 asistencija te su mu nedostajala dva skoka (imao ih osam) za triple-double učinak.

Tagovi: Bojan Bogdanović, Nikola Jokić, Nikola Vučević, Luka Dončić, Luka Šamanić, Rudy Gobert, Stephen Curry, Utah Jazz
PROČITAJ I OVO
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
PREGOVORI
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
ZAGREB - Komentirajući pregovore sa SDP-om, predsjednik Domovinskog pokreta Ivan Penava kazao je kako su bili konstruktivni.
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
TRENERI
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
MUNCHEN - Izbornik Austrije Ralf Rangnick glavni je kandidat da preuzme vodstvo Bayern Münchena od ljeta nadalje umjesto Thomasa Tuchela, prema njemačkim medijskim izvješćima u utorak.
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
KADROVI
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
SPLIT - Petnaestak dana nakon odlaska Lukše Jakobušića iz Hajduka, navodno je poznat i njegov nasljednik.
Još jedan velikan u utrci za Danija Olma
TRANSFERI
Još jedan velikan u utrci za Danija Olma
LEIPZIG - Njemački mediji već se danima bave nagađanjima gdje će Dani Olmo nastaviti karijeru. Red Bull Leipzig njegovom će prodajom zaraditi 60 milijuna eura, a od tog transfera Dinamo će dobiti nešto više od šest milijuna eura.
Odlična vijest za Dalića i ostale izbornike
EURO
Odlična vijest za Dalića i ostale izbornike
ZAGREB - Europska nogometna unija (UEFA) dopustit će izbornicima da u reprezentacije za Europsko prvenstvo u Njemačkoj pozovu 26 umjesto dosadašnja 23 igrača, objavili su britanski mediji.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE